Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Переробні харчові підприємства -- Інноваційний потенціал<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Крисанов, Д. Ф.
Інноваційний
потенціал
переробно-харчових підприємств: оцінювання та реалізація [Текст] / Д. Ф. Крисанов, Л. Д. Водянка> // Економіка і прогнозування. - 2013. -
№ 2
. - С. 84-105. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Переробні
харчові
підприємства
--
Інноваційний
потенціал
Анотація:
Проаналізовано наукові основи діагностики й оцінювання інноваційного
потенціал
у переробних підприємств, розкрито особливості обрахування його інтегрального показника з урахуванням додаткової компоненти- якості та безпеки харчової продукції. На прикладі виробництв харчових галузей запропоновані варіанти їхнього інноваційного розвитку.
Дод.точки доступу:
Водянка, Л.Д.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)