Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Птахівництво -- М'ясо -- Переробка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Гоноцкий, В. А.
    Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 2. - С. 36-39 : ил., табл.
Рубрики: Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- механічне обвалювання м'яса птиці -- кісткове борошно
Анотація: В отличие от мяса ручной обвалки мясо птицы механической обвалки содержит мелкие костные включения.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Абалдова, В. А.
    Влияние трубчатой кости на качество мясной массы [Текст] / В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 8. - С. 42-44 : ил. табл.
Рубрики: Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса -- переробка м'яса птиці -- якість м'ясної маси птиці
Анотація: Для улучшения качества мясной массы части тушек, имеющие трубчатые кости (крылья, ноги), не следует направлять на мехобвалку.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)