Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Птахівництво -- М`ясні продукти -- Технологічні процеси -- Якість продукції<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Трухина, Т.
Экономическая эффективность глубокой переработки мяса птицы [Текст] / Т. Трухина> // Ефективне
птахівництво
. - 2012. -
№ 2
. - С. 15-18 : ил.
ББК
36.93
Рубрики:
Птахівництво
--М`
ясні
продукти
--
Технологічні
процеси
--
Якість
продукції
Кл.слова (ненормовані):
переробка м'яса птиці
--
напівфабрикати
--
вивчення ринку м'яса
Анотація:
Глубокая переработка мяса птицы обеспечивает: комплексное рациональное использование сырья, получение продуктов, различных по потребительским свойствам и цене, химическому и биологическому составу.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Копитець, Н. Г.
Оцінка цінової ситуації на ринку м’яса птиці [Текст] / Н. Г. Копитець, В. М. Волошин> // Економіка АПК. - 2019. -
№ 11
. - С. 42-48 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Ринок м'яса в Україні--М'ясо
продукти
Птахівництво
--М`
ясні
продукти
--
Технологічні
процеси
--
Якість
продукції
Кл.слова (ненормовані):
ринок м’яса птиці
--
цінова ситуація
--
ціна реалізації
--
оптово-відпускна ціна
--
роздрібна ціна
--
споживання
Анотація:
Мета статті - дослідити сучасну цінову ситуацію на ринку м’яса птиці за різними видами цін (реалізаційні, оптово-відпускні, роздрібні) та по областях України. Результати дослідження будуть корисними для всіх учасників продовольчого ланцюга «виробництво - переробка - реалізація - споживання» м’яса птиці.
Дод.точки доступу:
Волошин, В. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)