Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (8)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Технологічні процеси<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Дубовой, В. М.
Задачі прийняття рішень щодо розгалужено-циклічними технологічними процесами [Текст] / В. М. Дубовой, І. В. Пилипенко, О. М. Циганенко> // Системні дослідження та інформаційні технології. - 2013. -
№ 1
. - С. 36-42 : рис. - Бібліогр.: с. 42 . - ISSN 1681-6048
Рубрики:
Технологічні
процеси
Кл.слова (ненормовані):
хімічна чистка
--
саморегульовані
процеси
--
критерій ефективності
--
інтенсивність отримання прибутку
--
система управління
--
алгоритм прийняття рішень
Дод.точки доступу:
Пилипенко, І. В.; Циганенко, О. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Хьюз, Джей
.
Экономическое значение выхода мяса при переработке [Текст] / Д. Хьюз> // Ефективне птахівництво. - 2013. -
№ 4
. - С. 45-47 : рис.; табл.
Рубрики:
Птахівництво
Птахопродукти--М'ясо
Технологічні
процеси
Кл.слова (ненормовані):
бройлери
--
породи
--
м'ясо
Анотація:
Производство бройлеров во всем мире продвинулось до такой степени, что каждый грамм выхода мяса имеет значение, и это значение должно быть учтено при выборе породы для конкретной цели. Джей Хьюз в своем выступлении на Всемирном птицеводческом конгрессе в Сальвадоре (Бразилия) отметил, что те дни, когда лишь ежедневные приросты были единственным фактором, имеющим значение в принятии решения по той или иной породе, давно прошли. Выход мяса грудки может компенсировать экономические "потери" при плохой конверсии корма и недостаточном суточном приросте.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Адамчук, Л.
Класифікаційні ознаки бджолиного обніжжя [Текст] / Л. Адамчук> // Тваринництво України. - 2013. -
№ 5
. - С. 17-21 : табл. - Бібліогр.: с. 21
Рубрики:
Бджільництво
Харчові домішки
Технологічні
процеси
Кл.слова (ненормовані):
класифікаційні ознаки
--
бджолине обніжжя
--
сформованість
Анотація:
Наведено результати зоотехнічних та морфо-метричних досліджень бджолиного обніжжя. Обгрунтовано класифікаційні ознаки бджолиного обніжжя.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Первым делом -
подготовка [Текст]> // Сделай сам. - 2013. -
№ 1
. - С. 78-86 : рис. - Библиогр.: с. 86
Рубрики:
Технологічні
процеси
Кл.слова (ненормовані):
деревообробка
--
столярні вироби
--
дерев'яні матеріали та вироби
Анотація:
В этой статье рассказано об общих требованиях и правилах, которые необходимо соблюдать при изготовлении изделий из древесины.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)