Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (8)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Технологічні процеси<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Дубовой, В. М.
    Задачі прийняття рішень щодо розгалужено-циклічними технологічними процесами [Текст] / В. М. Дубовой, І. В. Пилипенко, О. М. Циганенко // Системні дослідження та інформаційні технології. - 2013. - № 1. - С. 36-42 : рис. - Бібліогр.: с. 42 . - ISSN 1681-6048
Рубрики: Технологічні процеси
Кл.слова (ненормовані):
хімічна чистка -- саморегульовані процеси -- критерій ефективності -- інтенсивність отримання прибутку -- система управління -- алгоритм прийняття рішень


Дод.точки доступу:
Пилипенко, І. В.; Циганенко, О. М.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Хьюз, Джей.
    Экономическое значение выхода мяса при переработке [Текст] / Д. Хьюз // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 4. - С. 45-47 : рис.; табл.
Рубрики: Птахівництво
   Птахопродукти--М'ясо

   Технологічні процеси

Кл.слова (ненормовані):
бройлери -- породи -- м'ясо
Анотація: Производство бройлеров во всем мире продвинулось до такой степени, что каждый грамм выхода мяса имеет значение, и это значение должно быть учтено при выборе породы для конкретной цели. Джей Хьюз в своем выступлении на Всемирном птицеводческом конгрессе в Сальвадоре (Бразилия) отметил, что те дни, когда лишь ежедневные приросты были единственным фактором, имеющим значение в принятии решения по той или иной породе, давно прошли. Выход мяса грудки может компенсировать экономические "потери" при плохой конверсии корма и недостаточном суточном приросте.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Адамчук, Л.
    Класифікаційні ознаки бджолиного обніжжя [Текст] / Л. Адамчук // Тваринництво України. - 2013. - № 5. - С. 17-21 : табл. - Бібліогр.: с. 21
Рубрики: Бджільництво
   Харчові домішки

   Технологічні процеси

Кл.слова (ненормовані):
класифікаційні ознаки -- бджолине обніжжя -- сформованість
Анотація: Наведено результати зоотехнічних та морфо-метричних досліджень бджолиного обніжжя. Обгрунтовано класифікаційні ознаки бджолиного обніжжя.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


   
    Первым делом - подготовка [Текст] // Сделай сам. - 2013. - № 1. - С. 78-86 : рис. - Библиогр.: с. 86
Рубрики: Технологічні процеси
Кл.слова (ненормовані):
деревообробка -- столярні вироби -- дерев'яні матеріали та вироби
Анотація: В этой статье рассказано об общих требованиях и правилах, которые необходимо соблюдать при изготовлении изделий из древесины.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)