Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Харчова промисловість -- Розвиток<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Темчишина, Ю. Л.
Аспекти синергетичного підходу в управлінні підприємствами харчової промисловості [Текст] / Ю. Л. Темчишина, К. М. Темчишина> // Економіка АПК. - 2013. -
№ 5
. - С. 75-79. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Промислові підприємства--Стратегічне управління
Харчова
промисловість
--
Розвиток
Добробут населення--Споживання продуктів харчування
Кл.слова (ненормовані):
споживчий кошик
--
сталий
розвиток
--
стабільність і стійкість діяльності
Анотація:
Розглянуто науково-методичну розробку підходу до управління формуванням стабільності діяльності підприємства в мінливому зовнішньому економічному середовищі, в якому активізуються глобалізаційні процеси та процеси, пов'язані з максимальною соціальною орієнтованістю діяльності підприємств харчової галузі.
Дод.точки доступу:
Темчишина, К. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Сичевський, М. П.
Розвиток
харчової промисловості: акценти державної політики [Текст] / М. П. Сичевський, А. Е. Юзефович> // Економіка АПК. - 2014. -
№ 7
. - С. 46-52 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.9(4Укр)306.7
Рубрики:
Харчова
промисловість
--
Розвиток
Промисловість
України--Державне управління
Продовольчі ресурси--Формування--Україна
Кл.слова (ненормовані):
виробничий потенціал
--
продовольча безпека
--
продовольча система
--
валовий внутрішній продукт
Анотація:
Визначено роль та місце продовольчих ресурсів і галузей, що їх продукують, у вимірах та критеріях національної безпеки, обґрунтовано необхідність формування сприятливих економічних умов для цілеспрямованого розвитку продовольчого комплексу на інвестиційно-інноваційних засадах, активізації соціальної й підприємницької діяльності, збільшення обсягів експорту.
Дод.точки доступу:
Юзефович, А. Е.
Знайти схожі
>
3.
Бутенко, Т. В.
Організаційно-економічні аспекти екологізації розвитку харчової промисловості [Текст] / Т. В. Бутенко> // Вісник. - 2014. -
№ 3
. - С. 20-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Харчова
промисловість
--
Розвиток
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції
--
екологія
--
інноваційний
розвиток
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)