Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Харчова промисловість -- Розвиток<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Темчишина, Ю. Л.
    Аспекти синергетичного підходу в управлінні підприємствами харчової промисловості [Текст] / Ю. Л. Темчишина, К. М. Темчишина // Економіка АПК. - 2013. - № 5. - С. 75-79. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.306.7
Рубрики: Промислові підприємства--Стратегічне управління
   Харчова промисловість--Розвиток

   Добробут населення--Споживання продуктів харчування

Кл.слова (ненормовані):
споживчий кошик -- сталий розвиток -- стабільність і стійкість діяльності
Анотація: Розглянуто науково-методичну розробку підходу до управління формуванням стабільності діяльності підприємства в мінливому зовнішньому економічному середовищі, в якому активізуються глобалізаційні процеси та процеси, пов'язані з максимальною соціальною орієнтованістю діяльності підприємств харчової галузі.


Дод.точки доступу:
Темчишина, К. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Сичевський, М. П.
    Розвиток харчової промисловості: акценти державної політики [Текст] / М. П. Сичевський, А. Е. Юзефович // Економіка АПК. - 2014. - № 7. - С. 46-52 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.9(4Укр)306.7
Рубрики: Харчова промисловість--Розвиток
   Промисловість України--Державне управління

   Продовольчі ресурси--Формування--Україна

Кл.слова (ненормовані):
виробничий потенціал -- продовольча безпека -- продовольча система -- валовий внутрішній продукт
Анотація: Визначено роль та місце продовольчих ресурсів і галузей, що їх продукують, у вимірах та критеріях національної безпеки, обґрунтовано необхідність формування сприятливих економічних умов для цілеспрямованого розвитку продовольчого комплексу на інвестиційно-інноваційних засадах, активізації соціальної й підприємницької діяльності, збільшення обсягів експорту.


Дод.точки доступу:
Юзефович, А. Е.

Знайти схожі

3.


    Бутенко, Т. В.
    Організаційно-економічні аспекти екологізації розвитку харчової промисловості [Текст] / Т. В. Бутенко // Вісник. - 2014. - № 3. - С. 20-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Розвиток
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- екологія -- інноваційний розвиток


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)