Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Харчові продукти -- Вплив на здоров‘я<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Від небезпечної хвороби : можуть захистити харчові продукти, до рецептури яких їх виробники включають овес // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 3. - С. 14-15
Рубрики: Харчові продукти--Вплив на здоров‘я
   Хвороби системи травлення

Кл.слова (ненормовані):
Целіакція -- Овес
Анотація: Наукові дослідження Фінської асоціації целіакії підтверджують, що зернові культури, які містять клейковину, можна замінити вівсом. Продукти, які містять овес, дають змогу підтримувати повноцінне й раціональне харчування.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)