Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=339.13<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Исмаилов, В. А.
    Методы обеспечения развития потребительского рынка [Текст] / В. А. Исмаилов, О. І. Андрєєва // Економіка та держава. - 2019. - № 5. - С. 101-105 : рис. - Библиогр.: с. 105
УДК
Рубрики: Споживчий ринок--Україна
Кл.слова (ненормовані):
товариний ринок -- промисловість -- сільське господарство -- світова економіка
Анотація: В статье изучается обеспечение развития национального потребительского рынка. Представленная статья описывает пути развития потребительского рынка и рассматриваются основные направления регулирования деятельности потребителского рынка.


Дод.точки доступу:
Андрєєва, О. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Ляденко, Т. В.
    Аналіз стану реалізації організаційно-економічного механізму маркетингу залізорудних підприємств України [Текст] / Т. В. Ляденко // Економіка та держава. - 2019. - № 5. - С. 111-117 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 116-117
УДК
Рубрики: Маркетинг--Економічний механізм--Підприємства України
Кл.слова (ненормовані):
виробничо-збутова діяльність -- залізорудні родовища -- інтерактивний маркетинг
Анотація: У статті надано загальну оцінку забезпеченості України залізною рудою. Проведено експертну оцінку використання форм реалізації організаційно-економічного механізму маркетингового управління виробничо-збутовою діяльністю та використання маркетингових інструментів стимулювання збуту.


Дод.точки доступу:
Дикий, І. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Мальчик, Мар'яна.
    Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід [Текст] / Мар'яна Мальчик, Олена Попко // Маркетинг в Українi. - 2020. - № 2. - С. 10-19 : рис. - Бібліогр.: с. 18-19
УДК
Рубрики: Маркетингові технології--Ринок молока і молочної продукції--Світовий досвід
Кл.слова (ненормовані):
товарна номенклатура -- оператори ринку -- мембранні технології -- натуральні продукти
Анотація: Інгредієнди на основі молочної сироватки є важливими компонентами харчової продукції. Споживання молочних інгредієнтів стрімко зростає у всьому світі в зв'язку з розвитком концентрації здорового харчування. В першу чергу, це стосується концентратів сироваткового білка, які мають широку сферу застосування в дитячому, спортивному, лікуально-профілактичному харчуванні. Авторки статті розповідають про світовий досвід сучасних трендів переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції.


Дод.точки доступу:
Попко, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)