Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.64.022.39<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Крамаренко, Дмитро
.
Дослідження впливу добавок гідробіонітів на властивості клейковини пшеничного борошна [Текст] / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб> // Технічні науки та технології. - 2017. -
№ 4
. - С. 195-202 : рис. - Бібліогр.: с. 200 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.64.022.39
DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(100-195-202
Рубрики:
Борошняні вироби--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби
--
тісто
--
мікроелементи
--
гідролізат
Анотація:
У результаті проведених досліджень авторами було встановлено, що добавки гідробіонітів укріплюють клейковину тіста, зменшують показники розтяжності та показники ІДК, поряд з цим добавки цистозіри і ламінарії зменшують вміст сирої клейковини. Перспективою подальших досліджень є оптимізація вмісту добавок у виробах з дріжджового тіста та розробка нових технологій хлібобулочних виробів з добавками гідробіонітів.
Дод.точки доступу:
Дуб, Володимир
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Технологія виготовлення житньо-пшеничного
хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого [Текст] / О. Савченко [та ін.]> // Технічні науки та технології. - 2018. -
№ 4
. - С. 230-237 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 235-237
УДК
664.64.022.39
Рубрики:
Хліб--Технології
Кл.слова (ненормовані):
закваска спонтанного бродіння
--
мікроелементи
--
вітаміни
--
якість хліба
Дод.точки доступу:
Савченко, Олеся; Лемеш, Марина; Гунько, Дмитро; Сиза, Ольга; Челябієва, Вікторія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Савченко, Олеся
.
Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку [Текст] / Олеся Савченко, Юлія Калініченко> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 4
. - С. 183-191 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-191
УДК
664.64.022.39
Рубрики:
Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
кислотність
--
якість хліба
--
тісто
Дод.точки доступу:
Калініченко, Юлія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)