Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664.64.022.39<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Крамаренко, Дмитро.
    Дослідження впливу добавок гідробіонітів на властивості клейковини пшеничного борошна [Текст] / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 195-202 : рис. - Бібліогр.: с. 200 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Борошняні вироби--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- тісто -- мікроелементи -- гідролізат
Анотація: У результаті проведених досліджень авторами було встановлено, що добавки гідробіонітів укріплюють клейковину тіста, зменшують показники розтяжності та показники ІДК, поряд з цим добавки цистозіри і ламінарії зменшують вміст сирої клейковини. Перспективою подальших досліджень є оптимізація вмісту добавок у виробах з дріжджового тіста та розробка нових технологій хлібобулочних виробів з добавками гідробіонітів.


Дод.точки доступу:
Дуб, Володимир

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого [Текст] / О. Савченко [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2018. - № 4. - С. 230-237 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 235-237
УДК
Рубрики: Хліб--Технології
Кл.слова (ненормовані):
закваска спонтанного бродіння -- мікроелементи -- вітаміни -- якість хліба


Дод.точки доступу:
Савченко, Олеся; Лемеш, Марина; Гунько, Дмитро; Сиза, Ольга; Челябієва, Вікторія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Савченко, Олеся.
    Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку [Текст] / Олеся Савченко, Юлія Калініченко // Технічні науки та технології. - 2019. - № 4. - С. 183-191 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-191
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
кислотність -- якість хліба -- тісто


Дод.точки доступу:
Калініченко, Юлія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)