Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>U=DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-217-227<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Федорова, Діна.
    Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання у харчових технологіях [Текст] / Діна Федорова // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 217-227 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 225 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Напівфабрикати--Виробництво--Харчові біотехнології
Кл.слова (ненормовані):
вологопоглинання -- емульгування -- гідратаційна здатність
Анотація: У статті досліджено функціонально-технологічні характеристики рослинної клітковини з метою регулювання структурно-механічних властивостей харчових систем із їх вмістом.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)