Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>U=DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-188-194<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Заморська, Ірина.
    Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного [Текст] / Ірина Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 192
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Концентрати--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад -- напівфабрикати -- мінеральні речовини -- аскорбінова кислота


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)