Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=338.33<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Макаренко, А. В.
Організаційно-економічні механізми підвищення якості харчової промисловості [Текст] / А. В. Макаренко, Т. І. Пішеніна> // Вісник. - 2017. -
№ 2
. - С. 47
УДК
338.33
Рубрики:
Харчова промисловість--Якість
Кл.слова (ненормовані):
економічне регулювання якості продуктів
--
управління галузями харчової промисловості
Анотація:
Про основні напрямки підвищення ефективності управління галузями харчової промисловості.
Дод.точки доступу:
Пішеніна, Т. І.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Потьомкін, Д. М.
Формування напрямів інноваційного розвитку підприємств гостинно-ресторанного господарства [Текст] / Д. М. Потьомкін> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2017. -
№ 4/5
. - С. 25-29 : рис. - Бібліогр.: с. 27-28 . - ISSN 1814-1161
УДК
338.33
Рубрики:
Гостинна індустрія--Ресторанно-готельний бізнес--Інноваційний розвиток
Кл.слова (ненормовані):
конкурентні переваги
--
управлінські рішення
--
потреби споживачів
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Ткаченко, А. М.
Інноваційно-інвестиційний розвиток як головний чинник формування конкурентоспроможності суб'єкта господарювання [Текст] / А. М. Ткаченко, О. М. Силенко> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2017. -
№ 6
. - С. 79-82. - Бібліогр.: с. 82 . - ISSN 1814-1161
УДК
338.33
Рубрики:
Інноваційно-інвестиційна діяльність--Конкурентоспроможність--Суб'єкти господарювання
Дод.точки доступу:
Силенко, О. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Рясних, Євгенія
.
Маржинальний підхід до аналізу асортименту продукції підприємства [Текст] / Євгенія Рясних, Олена Савченко> // Маркетинг в Українi. - 2018. -
№ 6
. - С. 35-44 : табл. - Бібліогр.: с. 44
УДК
338.33
Рубрики:
Маркетингові дослідження--Асортимент продукції
Кл.слова (ненормовані):
фінансовий аналіз
--
номенклатура
--
збут продукції
--
прибуток
Анотація:
У статті розглянуто деякі проблеми управління асортиментом продукції підприємства. Проведено аналіз прибутковості та рентабельності виробів як основи прийняття рішень з управління асортиментом. Визначено переваги та перспективність у застосуванні маржинального підходу до аналізу асортименту продукції підприємства задля уникнення помилок та неточностей у розрахунках.
Дод.точки доступу:
Савченко, Олена
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)