Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.71-11:664.64.016<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Ковальова, Василина
.
Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах [Текст] / Василина Ковальова> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. -
№ 1
. - С. 206-213 : рис. - Бібліогр.: с. 211 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.71-11:664.64.016
DOI: 19.25140/2411-5363-2018-1(1)-206-213
Рубрики:
Борошномельне виробництво--Борошно--Якість
Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби
--
клейковина
--
хлібобулочні вироби
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Визначення показників якості
індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу [Текст] / Дмитро Жигунов, Василина Ковальова, Михайло Ковальов, Олена Коритнюк > // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 1
. - С. 195-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
664.71-11:664.64.016
Рубрики:
Борошно--Якість--Технологічний процес
Кл.слова (ненормовані):
клейковина
--
водопоглинальна здатність
--
зольність
Анотація:
У статті наведено результати досліджень показників якості борошна з різних етапів технологічного процесу на заводі зі скороченою схемою технологічного процесу та показано зміни показників залежно від системи технологічного процесу.
Дод.точки доступу:
Жигунов, Дмитро; Ковальова, Василина; Ковальов, Михайло; Коритнюк, Олена
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)