Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Андрусяк, Василь$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Андрусяк
,
Василь
.
Будьте обережні: рослини-алергени! [Текст] /
Василь
Андрусяк
> // Безпека життєдіяльності. - 2015. -
№7
. - С. 3 : фот.
ББК
52.7
Рубрики:
Алергени--Карантинні бур'яни--Методи боротьби
Кл.слова (ненормовані):
амброзія полинолиста
--
ценхрус малоквітковий
Анотація:
Під час цвітіння дерев та інших рослин у багатьох людей з'являються симптоми поліному – алергії на рослинний пилок. Але найбільшу загрозу несуть в собі карантинні бур'яни.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Андрусяк
,
Василь
.
Харчові отруєння: небезпека, що передається з їжею [Текст] /
Василь
Андрусяк
> // Безпека життєдіяльності. - 2015. -
№ 12
. - С. 37-38
Рубрики:
Харчові продукти--Зберігання--Приготування--Правила безпеки
Харчові отруєння--Профілактика
Кл.слова (ненормовані):
інфекції
--
ботулізм
--
домедична допомога
--
особиста гігієна
Анотація:
Причинами харчових отруєнь та інфекційних захворювань, що передаються з їжею, є порушення технології приготування страв, їх неправильне зберігання, недотримання правил особистої гігієни як виробниками, так і споживачами харчових продуктів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Андрусяк
,
Василь
.
Забезпечення пожежної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят [Текст] /
Василь
Андрусяк
> // Безпека життєдіяльності. - 2020. -
№ 12
. - С. 14-15 : іл.
Рубрики:
Пожежна безпека
Кл.слова (ненормовані):
розміщення ялинки
--
гірлянди
--
дії при загоранні ялинки
--
масові святкування
--
вимоги безпеки
--
два евакуаційних виходи
--
піротехнічні вироби
--
загальні правила безпеки
Анотація:
Багаторічний досвід свідчить: більшість надзвичайних ситуацій, що трапляються під час святкування Нового року, є наслідком недотримання елементарних вимог безпеки при встановленні новорічної ялинки, необережності під час використання різноманітних піротехнічних виробів, власної недбалості. На ці моменти і звертається увага читача в даній статті.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)