Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Грищенко, Ф. В.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Грищенко, Ф. В.
    Розвиток європейських і національних стандартів щодо харчових продуктів [Текст] / Ф. В. Грищенко // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 2. - С. 56-59. - Библиогр.: с. 59 (8 назв).
Рубрики: Харчові продукти--Стандарти
Анотація: Наведено структуровану інформацію щодо європейських і національних стандартів у сфері харчових продуктів. Аналізується сучасний стан європейської й національної нормативних баз, виявлено загальні тенденції їх розвитку.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Грищенко, Ф. В.
    Аналіз згармонізованих національних нормативних документів щодо застосування статистичних методів [Текст] / Ф. В. Грищенко, Т. В. Лісніченко // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 3. - С. 17-24. - Бібліогр.: с. 24
Рубрики: Стандарти
Кл.слова (ненормовані):
статистичний контроль -- статистичні методи -- нормативні документи


Дод.точки доступу:
Лісніченко, Т. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Грищенко, Ф. В.
    Структура технічних органів міжнародних та європейських організацій стандартизації. Динаміка та тенденції [Текст] / Ф. В. Грищенко // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 4. - С. 14-20 : табл. - Бібліогр.: с. 20
Рубрики: Стандартизація
Кл.слова (ненормовані):
технічний комітет -- підкомітет -- робоча група -- спеціальна навчальна група -- команда з проектування -- команда з технічної підтримки -- семінар CEN -- цільова і робоча група Технічного бюро


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Грищенко, Ф. В.
    Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць [Текст] / Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 5. - С. 37-42 : табл. - Бібліогр.: с. 41-42
Рубрики: Харчові продукти--Якість
Кл.слова (ненормовані):
безпечність харчових продуктів -- система управління якістю -- борошно-кондитерські вироби -- сертифікація продукції


Дод.точки доступу:
Зареченська, Н. О,

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)