Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Пабат, О. В.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Пабат
, О. В.
Міжнародний трансфер технологій та економічна безпека держави: економіко-правові аспекти [Текст] / О. В.
Пабат
> // Економіка АПК. - 2011. -
№ 3
. - С. 133-136 : рис. - Бібліогр. в прим.
Рубрики:
Інформаційні технології--Україна
Інтелектуальна власність--Патенти
Економіка--Інноваційні технології
Кл.слова (ненормовані):
Інформація
--
Інтернаціоналізація досліджень
--
Економічна безпека
Анотація:
Проаналізовано економіко-правові аспекти взаємозв'язків між процесами міжнародного трансферу технологій та економічною безпекою держави.
Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН - Б.ц. (вільний)
Знайти схожі
>
2.
Пабат
, О. В.
Інформаційно-комунікаційна конкурентоспроможність як складова економічної безпеки [Текст] / О. В.
Пабат
> // Економіка АПК. - 2011. -
№ 4
. - С. 157-161 : рис. - Бібліогр. в прим.
Рубрики:
Економіка України--Конкурентоспроможність
Інформаційно-комунікаційні технології--Розвиток--Україна
Кл.слова (ненормовані):
Мережеві технології
--
Економічний потенціал
--
Інформаційні послуги
Анотація:
Обгрунтовано роль інформаційно-комунікаційних технологій у зміцненні національної економічної безпеки.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Коломієць, І. Ф.
Загрози та виклики економічній безпеці держави: синергетичний аспект [Текст] / І. Ф. Коломієць, О. В.
Пабат
> // Регіональна економіка. - 2011. -
№ 1
. - С. 7-12 : табл. - Бібліогр.: с. 12-13
Рубрики:
Економіка--Економічна безпека
Економічний аналіз
Кл.слова (ненормовані):
Функціонування системи
--
Сценарії розвитку
Анотація:
Удосконалено теоретико-методологічні засади дослідження економічної безпеки держави із застосуванням синергетичного підходу.
Дод.точки доступу:
Пабат
, О. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Пабат
, О. В.
Обґрунтування необхідності пріоритетного розвитку транспортної складової економічної безпеки України [Текст] / О. В.
Пабат
, Я. В. Шевчук> // Економіка АПК. - 2012. -
№ 5
. - С. 147-151. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК
65.291.59
Рубрики:
Логістика--Транспортна система
Економіка України--Економічна безпека--Україна
Кл.слова (ненормовані):
Транспортна інфраструктура
--
Фінансова безпека
--
Виробнича безпека
Анотація:
Проаналізовано стан економічної безпеки України та її складових, важливість рівня розвитку транспортної складової економічної безпеки країни.
Дод.точки доступу:
Шевчук, Я. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Пабат
, О. В.
Інноваційний розвиток виробництва продуктів харчування [Текст] / О. В.
Пабат
, Н. П. Чорна> // Економіка АПК. - 2012. -
№ 12
. - С. 24-28. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Продовольчі ресурси--Формування--Україна
Харчова промисловість--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
пріоритетність
--
збалансованість
--
диференційованість
--
гуманоцентричність
--
галузеві фактори
Анотація:
Обгрунтовано окремі положення концепції інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування України. Запропоновано розглядати чотири ключові принципи інноваційного розвитку досліджуваної сфери - пріоритетність, збалансованість, диференційованість та гуманоцентричність. Обгрунтовано поняття сфери виробництва продуктів харчування та проаналізовано структуру факторів її інноваційного розвитку.
Дод.точки доступу:
Чорна, Н. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)