Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Романовська, Ольга$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Романовська, Ольга.
    Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні [Текст] / О. Романовська // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 176-184 : рис. - Бібліогр.: с. 182-184
УДК
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Зберігання--Якість
Кл.слова (ненормовані):
крихкість -- кероб -- борошно -- волога -- черствіння


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Романовська, Ольга.
    Комплексна оцінка якості бісквітів [Текст] / Ольга Романовська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2021. - № 4. - С. 121-127 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Бісквіти--Оцінка--Якість
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність -- функція Харрінгтона -- технологічний процес -- мінеральні елементи
Анотація: У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)