Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Сичевський, М. П.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Показані документи
с 1 за 10
>
1.
Сичевський
, М. П.
Наукове обгрунтування стратегії розвитку агропродовольчого комплексу України [Текст] / М. П.
Сичевський
> // Вісник аграрної науки. - 2011. -
№ 12
. - С. 5-9. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.9(4Укр)32
Рубрики:
Агропродовольчий комплекс--Україна
Анотація:
Висвітлено питання наукового обгрунтування стратегії розвитку АПК України, прогнозування виробництва та споживання основних видів харчових продуктів і фінансовового забезпечення проведення реформ аграрної галузі.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Сичевський
, М. П.
Стратегія формування продовольчих ресурсів [Текст] / М. П.
Сичевський
, О. Б. Полєщук> // Вісник аграрної науки. - 2012. -
№ 11
. - С. 61-64. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Продовольчі ресурси--Формування--Україна
Анотація:
Розглянуто основні аспекти стратегії формування продовольчих ресурсів з погляду розв'язання проблеми забезпечення населення доступним продовольством.
Дод.точки доступу:
Полєщук, О.Б.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Сичевський
, М. П.
Концептуальна модель паспортизації галузей харчопереробної промисловості [Текст] / М. П.
Сичевський
, О. В. Коваленко> // Вісник аграрної науки. - 2013. -
№ 9
. - С. 54-60. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Харчопереробна промисловість--Паспортезація
Анотація:
Мета статті - розкрити теоретичну і практичну сутність паспортизації, запропонувати концептуальну модель пастпорта галузі харчопереробної промисловості, обгрунтувати систему показників паспорта як джерела релевантної інформації та методологічного базису для здійснення когнітивного аналізу стану галузі.
Дод.точки доступу:
Коваленко, О.В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Сичевський
, М. П.
Комплексне дослідження внутрішнього ринку в сучасних умовах розвитку [Текст] / М. П.
Сичевський
> // Економіка України. - 2013. -
№ 11
. - С. 77–80
Рец. на кн. : Проблеми, напрямки та чинники сприяння розвитку внутрішнього ринку України (реальний сектор економіки) : кол. моногр. / за ред.: А. І. Даниленка, Л. В. Дейнеко, В. О. Точиліна. - К. : Ін-т прогнозування НАНУ, 2013. - 292 с.
Рубрики:
Економіка України--Рецензії на книги, 2013 р.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Сичевський
, М. П.
Розвиток харчової промисловості: акценти державної політики [Текст] / М. П.
Сичевський
, А. Е. Юзефович> // Економіка АПК. - 2014. -
№ 7
. - С. 46-52 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.9(4Укр)306.7
Рубрики:
Харчова промисловість--Розвиток
Промисловість України--Державне управління
Продовольчі ресурси--Формування--Україна
Кл.слова (ненормовані):
виробничий потенціал
--
продовольча безпека
--
продовольча система
--
валовий внутрішній продукт
Анотація:
Визначено роль та місце продовольчих ресурсів і галузей, що їх продукують, у вимірах та критеріях національної безпеки, обґрунтовано необхідність формування сприятливих економічних умов для цілеспрямованого розвитку продовольчого комплексу на інвестиційно-інноваційних засадах, активізації соціальної й підприємницької діяльності, збільшення обсягів експорту.
Дод.точки доступу:
Юзефович, А. Е.
Знайти схожі
>
6.
Гладій, М. В.
Функціонування м"ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі [Текст] / М. В. Гладій, М. П.
Сичевський
> // Вісник аграрної науки. - 2018. -
№ 5
. - С. 5-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
М'ясопереробна галузь --Тенденції розвитку--Глобальна продовольча система--Експорт --Україна
Анотація:
Узагальнено основні тенденції розвитку м"ясопереробної галузі України та обгрунтовано її внесок у глобальну продовольчу систему.
Дод.точки доступу:
Сичевський
, М. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
Сичевський
, М. П.
Хлібопекарська галузь України: тенденції та проблеми її розвитку [Текст] / М. П.
Сичевський
, О. М. Васильченко, О. В. Коваленко> // Економіка АПК. - 2018. -
№ 5
. - С. 14-23 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Продовольчий комплекс--Хлібопекарне виробництво--Україна
Кл.слова (ненормовані):
продовольча система
--
хлібопекарська галузь
--
ємність ринку
Анотація:
Мета статті - оцінити стан, виявити тенденції та проблеми, визначити напрями подальшого розвитку хлібопекарської галузі в Україні. Визначено основні тенденції розвитку хлібопекарської галузі в Україні та обґрунтовано причини і чинники, що гальмують її ефективний розвиток, запропоновано напрями їх вирішення. Розраховано ємність ринку хлібобулочних виробів промислового виробництва.
Дод.точки доступу:
Васильченко, О. М.; Коваленко, О. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
8.
Сичевський
, М. П.
Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України [Текст] / М. П.
Сичевський
, Л. М. Хомічак, І. О. Романчук> // Вісник аграрної науки. - 2018. -
№ 11
. - С. 186-191. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Харчова і переробна промисловість--Інноваційні технології--Наукові розробки--Україна
Анотація:
Аналіз перспективних напрямів наукових розробок технологій конкурентоспроможної продукції харчового та технічного призначення у контексті діяльності установи.
Дод.точки доступу:
Хомічак, Л. М.; Романчук, І. О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
9.
Сичевський
, М. П.
Глобальна продовольча безпека та місце України в її досягненні [Текст] / М. П.
Сичевський
> // Економіка АПК. - 2019. -
№ 1
. - С. 6-17 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Продовольча безпека--Глобальні загрози--Україна
Продовольчий ринок України--Державне регулювання
Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека
--
інтеграція
--
індикатори продовольчої безпеки
--
державне регулювання
--
споживання
--
продовольчий ринок
--
безпека та якість продовольства
Анотація:
Мета статті - розглянути стан продовольчої безпеки України та оцінити можливості зростання внеску держави у зміцнення глобальної продовольчої безпеки в умовах сучасних внутрішніх і зовнішніх викликів. Результати можуть бути використанні в процесі подальшого наукового опрацювання важливої наукової проблеми - формування продовольчої безпеки України та визначення її внеску в зміцнення глобальної продовольчої безпеки.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
10.
Тенденції та перспективи
розвитку хлібопекарського виробництва в європейських країнах [Текст] / М. П.
Сичевський
[та ін.]> // Економіка АПК. - 2020. -
№ 7
. - С. 54-67 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Хлібопекарне виробництво--Розвиток виробництва
Кл.слова (ненормовані):
хліб
--
розвиток
--
хлібобулочні вироби
--
європейські країни
--
виробництво
--
експорт
--
купівельна спроможність
Анотація:
Мета статті - оцінити тенденції розвитку виробництва хлібопекарської продукції в країнах європейського простору та можливості національної промисловості щодо зміцнення позицій на внутрішньому і зовнішньому ринку. Розраховано на фахівців у сфері економіка харчової промисловості та хлібопекарської галузі, працівників наукової сфери, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Результати дослідження можуть застосовуватися фахівцями для оцінки рівня розвитку хлібопекарського виробництва в окремих країнах європейського простору, працівниками органів державного управління при виборі напрямів продовольчої політики, науковими співробітниками для розширення сфери дослідження.
Дод.точки доступу:
Сичевський
, М. П.; Шпичак, О. М.; Коваленко, О. В.; Куць, О. І.; Бокій, О. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)