Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Сімахіна, Г. О.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Сімахіна, Г. О.
    Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 198-205 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Ягідні рослини
Кл.слова (ненормовані):
фазові переходи -- суниці -- оптимальні умови -- дефростація -- біологічна цінність -- органолептичні показники


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Українець, А. І.
    Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців [Текст] / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 209-215. - Бібліогр.: с. 215
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутрітивні потреби -- біокомпоненти -- екстремальні умови -- життєзабезпечення


Дод.точки доступу:
Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Сімахіна, Г. О.
    Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики: Ягоди--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- фазові переходи -- кристалізація -- біологічна цінність -- холодильне оброблення -- кріоушкодження -- напівфабрикати -- швидкість заморожування


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Гойко, І. Ю.
    Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців [Текст] / І. Ю. Гойко, Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 197-203 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутрієнти -- білки -- плавлені сири -- екстремальні умови -- білкові збагачувачі


Дод.точки доступу:
Сімахіна, Г. О.; Стеценко, Н. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)