Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Федорова, Діна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Федорова
,
Діна
.
Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д.
Федорова
> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2016. -
№ 3
. - С. 217-223 : табл. - Бібліогр.: с. 222-223 . - ISSN 2411-5363
Рубрики:
Напівфабрикати--Виробництво--Рибні продукти
Кл.слова (ненормовані):
мінеральний склад
--
кальцій
--
харчові продукти
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Федорова
,
Діна
.
Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб [Текст] / Д.
Федорова
> // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. -
№ 1
. - С. 162-175 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 172-175
УДК
641.51:639.389
Рубрики:
Рибні продукти--Переробка--Технології
Кл.слова (ненормовані):
бичок азово-чорноморський
--
рибо-рослинні напівфабрикати
--
кулінарна рибо-рослинна продукція
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Федорова
,
Діна
.
Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання у харчових технологіях [Текст] /
Діна
Федорова
> // Технічні науки та технології. - 2017. -
№ 4
. - С. 217-227 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 225 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.641:975.8
DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-217-227
Рубрики:
Напівфабрикати--Виробництво--Харчові біотехнології
Кл.слова (ненормовані):
вологопоглинання
--
емульгування
--
гідратаційна здатність
Анотація:
У статті досліджено функціонально-технологічні характеристики рослинної клітковини з метою регулювання структурно-механічних властивостей харчових систем із їх вмістом.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)