Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Баль-Прилипко, Л. В.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Баль
-
Прилипко
, Л. В.
Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В.
Баль
-
Прилипко
> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 9
. - С. 33-38 : рис., табл.
Рубрики:
Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість
М'ясні продукти--Безпека
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції
--
безпека м'ясних продуктів
--
функції води
--
очищення води
--
озонування води
--
срібло
--
водопідготовка
Анотація:
Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Баль
-
Прилипко
, Л. В.
Удосконалення методу очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства [Текст] / Л. В.
Баль
-
Прилипко
, О. П. Сокирко> // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. -
№ 4
. - С. 41-44 : табл. - Бібліогр.: с. 44
Рубрики:
М'ясне виробництво--Стічні води--Очищення
Кл.слова (ненормовані):
показники якості
--
аналіз стічних вод
--
гранично допустимі норми
--
розмір похибки
--
хімічне споживання кисню
Дод.точки доступу:
Сокирко, О. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Баль
-
Прилипко
, Л. В.
Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В.
Баль
-
Прилипко
> // Ефективне тваринництво. - 2015. -
№ 6
. - С. 22-27 : рис., табл.
Рубрики:
М'ясне виробництво--Вода--Якість
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування
--
очищення води
--
м'ясопродукти
--
"активність води"
--
хлорування води
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Баль
-
Прилипко
, Л. В.
Розроблення технічних умов на твердий відхід очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства [Текст] / Л. В.
Баль
-
Прилипко
, О. П. Сокирко> // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. -
№ 5
. - С. 8-11 : табл. - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
М'ясне виробництво--Стічні води--Очищення
Кл.слова (ненормовані):
токсичні домішки
--
шлам
--
органічні добрива
--
методологія очищення стоків
--
вимоги нормативних документів
--
мінеральні компоненти
Дод.точки доступу:
Сокирко, О. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Напрями, досягнення та
перспективи біотехнології у харчовій промисловості [Текст] / Л. В.
Баль
-
Прилипко
[та ін.]> // Мікробіологічний журнал. - 2016. -
№ 3
. - С. 99-111 : рис. - Бібліогр.: с. 109-111 . - ISSN 0201-8462
Рубрики:
Біотехнології--Інновації--Харчова промисловість
Кл.слова (ненормовані):
генна інженерія
--
ферменти
--
бактеріальні препарати
--
лактобактерії
Дод.точки доступу:
Баль
-
Прилипко
, Л. В.; Патика, М. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Брона, А. І.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)