Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Безродна, С. М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Безродна, С. М.
    Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України [Текст] / С. М. Безродна // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 3. - С. 114-119 : табл. - Бібліогр.: с. 119
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Якість продукції
Кл.слова (ненормовані):
якість -- продукція -- методичний підхід -- стратегія -- принципи -- ресторанне господарство

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Безродна, С. М.
    Вплив сучасних систем управління якістю на забезпечення якості та безпеки продукції підприємств ресторанного господарства України [Текст] / С. М. Безродна // Проблеми науки. - 2013. - № 1. - С. 24-30. - Библиогр.: с. 30 (8 назв.)
ББК 36.99
Рубрики: Продукти харчування
   Ресторанне господарство--Якість продукції--Україна

   Збалансоване харчування

Анотація: В статті досліджено вплив систем управління якістю на забезпечення якості продукції підприємств ресторанного господарства України. Розроблено авторську схему логічної послідовності впровадження сучасних систем управління якістю. Обгрунтовано необхідність впровадження сучасних систем управління якістю та безпекою продукції на підприємствах ресторанного господарства в Україні.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)