Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (6)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Гавриш, А.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Гавриш
, А.
"Я все понимал, но была такая установка из космоса, что мне надо убить", - говорил на допросе 22-летний парикмакер из Чернигова, задержаный по подозрению в серии жестоких убийств [Текст] / А.
Гавриш
> // Факты и комментарии. - 2010. -
N 79
. - С. 29.
ББК
67
Рубрики:
Правознавство
Кл.слова (ненормовані):
злочинність
--
ВКр
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Удосконалення технології рослинного
екстракту для закладів ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В.
Гавриш
, О. В. Арпуль> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 5
. - С. 191-199 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-199
Рубрики:
Ресторани--Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
левзея сафлоровидна
--
екстрагування
--
сухі речовини
--
антиоксидантна активність
--
технології кулінарної продукції
--
обладнання
--
індивідуальне харчування
--
екологічно чисті харчові продукти
Дод.точки доступу:
Ковбасюк, Л. М.; Іщенко, Т. І.;
Гавриш
, А. В.; Арпуль, О. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Гавриш
, А.
.
Активізація пізнавальної діяльності з економічних дисциплін здобувачів фахової передвищої освіти [Текст] / Алла
Гавриш
> //
Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у закладах фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи : матеріали II Всеукр. наук.-метод. конф. (м. Вінниця, 23-24 квіт. 2020 р.) / Департамент освіти і науки Вінниц. ОДА, Рада дир. коледжів і технікумів Вінниц. обл., Вінниц. техн. коледж. - Вінниця : Рогальська І. О., 2020. -
Вип. 2 (7)
. - С. 47-50. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
377.36.091.315.7(477)(082)
Рубрики:
Пізнавальні процеси
Педагогічні технології--Ігрові
Економічні дисципліни--Методи навчання--Вищі навчальні заклади
Кл.слова (ненормовані):
інтерактивні технології
--
мотивація до навчання
--
ігрові технології
--
мультимедійні презентації
--
проблемний підхід у навчанні
--
методика викладання економічних дисциплін
--
вніб 5
Дод.точки доступу:
Домінський, О. С. \ред.\; Департамент освіти і науки Вінницької ОДАРада директорів коледжів і технікумів Вінницької області; Вінницький технічний коледж
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВЗ (1)
Вільні: ВЗ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)