Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Левченко, Ю. Г.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Левченко, Ю. Г.
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Бібліогр.: 11 назв
ББК 65.9(4Укр)306.7
Рубрики: Економіка підприємства хлібопекарської галузі--Кадри підприємства--Управління персоналом--Україна
Анотація: У статті обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.


Дод.точки доступу:
Труш, Ю. Л.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Труш, Ю. Л.
    Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції [Текст] / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 9. - С. 106-109 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 109
Рубрики: Продукція--Якість
Кл.слова (ненормовані):
маркетингова політика -- організація виробництва -- праця -- підприємство -- система


Дод.точки доступу:
Левченко, Ю. Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Заїнчковський, А. О.
    Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт [Текст] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 4. - С. 336-40. - Бібліогр. с. 40 (6 назв)
Рубрики: Інноваційний менеджмент
   Продукція--Проектні роботи--Якість

   Пректно-конструкторські документи

Анотація: В статті запропоновано оцінку праці та інноваційного внеску спеціалістів в процесі проектно-конструкторських робіт, що дає змогу визначити ефективність праці робітників в ході робіт зазначеного виду, і в свою чергу позитивно відобразитися на якості готової продукції.


Дод.точки доступу:
Труш, Ю.Л.; Левченко, Ю.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Левченко, Ю. Г.
    Управління фінансовим потенціалом підприємства [Текст] / Ю.Г. Левченко, А.О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 10. - С. 56-60. - Бібліогр. с. 60 (5 назв)
Рубрики: Підприємства--Фінансовий стан
Анотація: Фінансовий потенціал підприємства - це складна, динамічна система, що складається з елементів, які взаємопов'язані та взаємозумовлені. В свою чергу елементи залежать від рівня розвитку підприємства, конкурентної позиції на ринку, ефективності системи управління, а також від можливості залучати та поєднувати окремі види джерел фінансування.


Дод.точки доступу:
Гриценко , А. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Гудима, О. В.
    Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості [Текст] / О. В. Гудима, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 1. - С. 83-87. - Бібліогр. с. 87 (7 назв)
Рубрики: Харчові підприємства--Конкурентоспроможність
Анотація: Можливість країни зайняти гідне місце в глобальній економіці залежить від можливостей її фірм утримати гідні місця на світових ринках. Тому в сучасному світі досягнення і підтримання конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх ринках є необхідною умовою підвищення національної конкурентоспроможності.


Дод.точки доступу:
Левченко, Ю.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Іванченко, А. С.
    Стан та тенденції розвитку молочної промисловості в Україні [Текст] / А. С. Іванченко, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 2. - С. 67-72. - Бібліогр. с. 72 (4 назви)
Рубрики: Молочна промисловість--Україна, 2016-2017 рр.
Анотація: У статті досліджено сучасний стан, проблеми розвитку молочного ринку у реальних умовах економіки. Проаналізовано динаміку обсягів виробництва молока за категоріями господарств, закупівельних цін на сировину. Виявлено зміни в структурі та обсягах виробництва, цінах основних видів молочних продуктів.


Дод.точки доступу:
Левченко, Ю.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)