Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Левченко, Ю. Г.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
Левченко
, Ю. Г.
Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Г.
Левченко
, Ю. Л. Труш> // Актуальні проблеми економіки. - 2015. -
№ 1
. - С. 378-381 : табл. - Бібліогр.: 11 назв
ББК
65.9(4Укр)306.7
Рубрики:
Економіка підприємства хлібопекарської галузі--Кадри підприємства--Управління персоналом--Україна
Анотація:
У статті обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.
Дод.точки доступу:
Труш, Ю. Л.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Труш, Ю. Л.
Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції [Текст] / Ю. Л. Труш, Ю. Г.
Левченко
> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. -
№ 9
. - С. 106-109 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 109
Рубрики:
Продукція--Якість
Кл.слова (ненормовані):
маркетингова політика
--
організація виробництва
--
праця
--
підприємство
--
система
Дод.точки доступу:
Левченко
, Ю. Г.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Заїнчковський, А. О.
Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт [Текст] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г.
Левченко
> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. -
№ 4
. - С. 336-40. - Бібліогр. с. 40 (6 назв)
Рубрики:
Інноваційний менеджмент
Продукція--Проектні роботи--Якість
Пректно-конструкторські документи
Анотація:
В статті запропоновано оцінку праці та інноваційного внеску спеціалістів в процесі проектно-конструкторських робіт, що дає змогу визначити ефективність праці робітників в ході робіт зазначеного виду, і в свою чергу позитивно відобразитися на якості готової продукції.
Дод.точки доступу:
Труш, Ю.Л.;
Левченко
, Ю.Г.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Левченко
, Ю. Г.
Управління фінансовим потенціалом підприємства [Текст] / Ю.Г.
Левченко
, А.О. Гриценко > // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. -
№ 10
. - С. 56-60. - Бібліогр. с. 60 (5 назв)
Рубрики:
Підприємства--Фінансовий стан
Анотація:
Фінансовий потенціал підприємства - це складна, динамічна система, що складається з елементів, які взаємопов'язані та взаємозумовлені. В свою чергу елементи залежать від рівня розвитку підприємства, конкурентної позиції на ринку, ефективності системи управління, а також від можливості залучати та поєднувати окремі види джерел фінансування.
Дод.точки доступу:
Гриценко , А. О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Гудима, О. В.
Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості [Текст] / О. В. Гудима, Ю. Г.
Левченко
> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. -
№ 1
. - С. 83-87. - Бібліогр. с. 87 (7 назв)
Рубрики:
Харчові підприємства--Конкурентоспроможність
Анотація:
Можливість країни зайняти гідне місце в глобальній економіці залежить від можливостей її фірм утримати гідні місця на світових ринках. Тому в сучасному світі досягнення і підтримання конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх ринках є необхідною умовою підвищення національної конкурентоспроможності.
Дод.точки доступу:
Левченко
, Ю.Г.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Іванченко, А. С.
Стан та тенденції розвитку молочної промисловості в Україні [Текст] / А. С. Іванченко, Ю. Г.
Левченко
> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. -
№ 2
. - С. 67-72. - Бібліогр. с. 72 (4 назви)
Рубрики:
Молочна промисловість--Україна, 2016-2017 рр.
Анотація:
У статті досліджено сучасний стан, проблеми розвитку молочного ринку у реальних умовах економіки. Проаналізовано динаміку обсягів виробництва молока за категоріями господарств, закупівельних цін на сировину. Виявлено зміни в структурі та обсягах виробництва, цінах основних видів молочних продуктів.
Дод.точки доступу:
Левченко
, Ю.Г.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)