Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Сімахіна, Г. О.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Сімахіна
, Г. О.
Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою [Текст] / Г. О.
Сімахіна
, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 4
. - С. 198-205 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Харчова промисловість--Ягідні рослини
Кл.слова (ненормовані):
фазові переходи
--
суниці
--
оптимальні умови
--
дефростація
--
біологічна цінність
--
органолептичні показники
Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Українець, А. І.
Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців [Текст] / А. І. Українець, Г. О.
Сімахіна
, Н. В. Науменко> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 3
. - С. 209-215. - Бібліогр.: с. 215
Рубрики:
Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутрітивні потреби
--
біокомпоненти
--
екстремальні умови
--
життєзабезпечення
Дод.точки доступу:
Сімахіна
, Г. О.; Науменко, Н. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Сімахіна
, Г. О.
Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О.
Сімахіна
, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 5
. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики:
Ягоди--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології
--
фазові переходи
--
кристалізація
--
біологічна цінність
--
холодильне оброблення
--
кріоушкодження
--
напівфабрикати
--
швидкість заморожування
Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Гойко, І. Ю.
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців [Текст] / І. Ю. Гойко, Г. О.
Сімахіна
, Н. О. Стеценко> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 6
. - С. 197-203 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутрієнти
--
білки
--
плавлені сири
--
екстремальні умови
--
білкові збагачувачі
Дод.точки доступу:
Сімахіна
, Г. О.; Стеценко, Н. О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)