Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Цибуля, Сергій$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Цибуля
,
Сергій
.
Захист навколишнього середовища від енергетичного забруднення [Текст] /
Сергій
Цибуля
, Валентина Старчак [та ін.]> // Україна - ЄС. Інновації в освіті, технологіях, економіці та праві : зб. міжнар. наук. праць, 24-28 квіт., 2018 р., Словаччина-Чехія . - Чернігів : ЧНТУ, 2018 = Ukraine - EU. Innovations in education, technology, business and law. - С. 149-153 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Екологічна безпека
Кл.слова (ненормовані):
очистка стічних вод
--
утилізація відходів
--
техногенні аварії
--
деградація земель
--
вібрація
--
радіація
Дод.точки доступу:
Старчак, Валентина; Іваненко, Костянтин; Буяльська, Наталія; Костенко, Ігор; Мачульський, Григорій
Знайти схожі
>
2.
Визначення похибки процесів
шліфування та швидкісного фрезерування з урахуванням статичної та динамічної неврівноваженості [Текст] / Володимир Кальченко, Віталій Кальченко,
Сергій
Цибуля
, Євгеній Сахно> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. -
№ 3
. - С. 72-78 : рис. - Бібліогр.: с. 77-78
УДК
621.92
Рубрики:
Металообробка--Шліфування--Фрезерування--Деталі машин
Кл.слова (ненормовані):
механічна обробка
--
точність
--
вібрації
--
математична модель
Анотація:
У статті отримано математичну модель положення шпинделя шліфувального верстата з урахуванням складових статичної та динамічної неврівноваженості ротора, яка виникає внаслідок похибки технологічної системи верстата та зносу шліфувального кола.
Дод.точки доступу:
Кальченко, Володимир; Кальченко, Віталій;
Цибуля
,
Сергій
; Сахно, Євгеній
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Процес балансування шпинделів
шліфувальних та швидкісних фрезерувальних верстатів у двох площинах корекції [Текст] / Віталій Кальченко,
Сергій
Цибуля
, Євгеній Сахно, Андрій Єрошенко> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. -
№ 4
. - С. 19-27 : рис. - Бібліогр.: с. 19-27
УДК
621.92
Рубрики:
Шліфування--Фрезерні верстати--Обробка металів
Кл.слова (ненормовані):
металообробне устаткування
--
автоматичний режим
--
дисбаланс
--
жорсткі ротори
Анотація:
У результаті проведених досліджень у статті визначено напрямки векторів статичної та динамічної неврівноваженості шпинделів шліфувальних та швидкісних фрезервувальних верстатів після балансування у двох площинах корекції.
Дод.точки доступу:
Кальченко, Віталій;
Цибуля
,
Сергій
; Сахно, Євгеній; Єрошенко, Андрій
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Фортифікація пшеничного хліба
інноваційними інгредієнтами рослинного походження [Текст] / Ж. Замай [та ін.]> // Технічні науки та технології. - 2021. -
№ 1
. - С. 135-144 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
664.66
Рубрики:
Хлібні вироби--Технології--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
інноваційний компонент
--
порошок броколі та цвітної капусти
--
цедра лимона
--
харчова цінність
--
енергетична цінність
Анотація:
У роботі представлена інноваційна розробка — хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною — порошком цвітної капусти. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів.
Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Волкова, Раїса; Хребтань, Олена;
Цибуля
,
Сергій
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Аналіз ефективності мігруючих
інгібіторів корозії (МІК) для підвищення експлуатаційної довговічності залізобетону [Текст] / Геннадій Болотов [та ін.]> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2022. -
№ 1
. - С. 199-207 : рис. - Бібліогр.: с. 206-207
УДК
691.237:620.193
Рубрики:
Залізобетонні конструкції--Інгібітори--Захист від корозії
Кл.слова (ненормовані):
арматура
--
цементний камінь
--
нітрит калію
--
карбонізація
Анотація:
Аналіз досліджень у сфері антикорозійного захисту залізобетонних конструкцій, що певний час перебувають в експлуатації, дозволив виділити перспективні шляхи розвитку застосування мігруючих інгібіторів корозії, які пов'язані зі створенням синергічних композицій, що складаються із інгібіторів адсорбційної та пасивної дії.
Дод.точки доступу:
Болотов, Геннадій;
Цибуля
,
Сергій
; Болотов, Максим; Прибитько, Ірина; Ющенко, Світлана
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)