Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (1)
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки) (3)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=бони<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Шуткевич, О.
.
Жити по-барськи, а їсти - по-королівськи [Текст] : як на Вінниччині відтворюють старовинні рецепти часів
Бони
Сфорци / Олеся Шуткевич> // День. - 2021. -
15-16 січ. (№ 4/5)
. - С. 16-17
Рубрики:
Кухня українська--Національні традиції
Об'єднані територіальні громади--Досвід
Громадське харчування--Ресторани--Україна
Бар, місто--Вінницька область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
домашній крафтовий ресторан
--
стартап
--
Кухня
Бони
--
середньовічні страви
--
рецепти
Анотація:
Вплив королеви на культуру та кухню Поділля уже кілька років поспіль вивчають жительки Барської ОТГ, які заснували жіночий клуб
Бони
Сфорци. Торік їхня очільниця, голова клубу Оксана Бас виграла грант на створення "Кухні королеви
Бони
" - домашнього крафтового ресторану на горі
Бони
Сфорци, що на околиці Бару. У "Кухні королеви
Бони
" меню просте, але зі смачними особливостями. Це печені реберця, ковбаса, м’ясо, дичина, птиця, риба, овочі, також готуємо голубці часів
Бони
Сфорци, біґос по-барськи, квашенину, печемо хліб, паляниці, пироги, пампушки, пончики та інші смаколики. Тобто це страви з місцевих продуктів, які привезла в наш край королева і які прижилися, доповнили місцеву кухню
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Дмитренко, Наталія
.
Історія формування нумізматичної колекції Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського [Текст] / Н. Дмитренко> //
Ніжинська старовина : зб. регіон. історії та пам'яткознавства / Центр пам'яткознавства НАН України та Укр. т-ва охорони пам'яток історії та культури. - Київ : Центр пам'яткознавства НАН України і УТОПІК, 2013. -
Вип. 15 (18)
. - С. 70-72. - Бібліогр.: с. 72
УДК
94:069:351](477.51)
Рубрики:
Ніжинський краєзнавчий музей імені Івана Спаського
Кл.слова (ненормовані):
нумізматична колекція
--
музей
--
монети
--
бони
Анотація:
У статті висвітлені основні періоди історії формування нумізматичної колекції Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського та джерела її формування.
Дод.точки доступу:
Посохов, С. І. \ред.\; Центр пам'яткознавства Національної Академії наук України та Українського товариства охорони пам'яток історії та культури
Є примірники у відділах:
всього 2 : ВКр (1), ВЗ (1)
Вільні: ВКр (1), ВЗ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)