Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=вплив управлінських чинників<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Морохович, Василь
.
Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Василь Морохович> // Науковий вісник Карпатського універститету імені Августина Волошина. - 2020. -
№ 2
. - С. 185-189. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
330/334+336
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--Конкурентоспроможність
Економіка підприємства--Конкурентоспроможність
Кл.слова (ненормовані):
заклади ресторанного господарства
--
ресторанний бізнес
--
вплив
управлінських
чинників
--
дизайн і концепція підприємства
--
репутація закладу
--
вніб 5
--
сервіс
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)