Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=екологічно чисті харчові продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 191-199 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-199
Рубрики: Ресторани--Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
левзея сафлоровидна -- екстрагування -- сухі речовини -- антиоксидантна активність -- технології кулінарної продукції -- обладнання -- індивідуальне харчування -- екологічно чисті харчові продукти


Дод.точки доступу:
Ковбасюк, Л. М.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.; Арпуль, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)