Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=емульгатори<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Якутенко, О.
Хімія та здоров'я: швидка їжа : учнівський творчо-пошуковий практико-орієнтований проект / О. Якутенко> // Відкритий урок: розробки, технології, досвід. - 2012. -
№ 4
. - С. 49-53
ББК
24
Рубрики:
Хімія--Позакласні заходи
Виховні заходи--Здоровий спосіб життя
Кл.слова (ненормовані):
швидка їжа
--
фаст-фуд
--
консерванти
--
емульгатори
--
стабілізатори
--
барвники
Анотація:
Проект розроблений з метою розвивати знання учнів про прикладне значення хімії, її позитивний і негативний вплив на життя та здоров'я людини; установити позитивні й негативні аспекти вживання швидкої їжі; надати правдиву інформацію про суть швидкої їжі; довести експериментально, що хімічний склад цих продуктів дійсно не відповідає нормальному фізіологічному розвитку людини.
Утримувачі документа:
КДПУ ім. В. Винниченка : вул. Шевченка, 1
Знайти схожі
>
2.
Подковко, Оксана
.
Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти [Текст] / О. Подковко, Г. Поліщук, В. Гурєєва> // Технічні науки та технології. - 2016. -
№ 2
. - С. 212-216 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 215-216
Рубрики:
Харчові масла--Технології--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
жиророзчинні
емульгатори
--
"Естер-А"
--
полігліцерол полірицинолеат 03
Дод.точки доступу:
Поліщук, Галина; Гурєєва, Валентина
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Тищенко, Алла
.
Харчові добавки з позначенням "Е" [Текст] / А. Тищенко> // Пожежна та техногенна безпека. - 2017. -
№ 11
. - С. 40
Рубрики:
Харчові домішки--Поради
Кл.слова (ненормовані):
хімічні харчові добавки
--
Міжнародна система класифікації
--
фарбники
--
консерванти
--
антиоксиданти
--
стабілізатори
--
емульгатори
--
підсилювачі смаку
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Федорова, Зоя
.
Хімічні закони вдома. Хімія ужиткового характеру [Текст] / З. Федорова> // Хімія (Шкільний світ). - 2017. -
№ 12
. - С. 35-36
Рубрики:
Хімія--Закони--Урок--Досвід учителів
Кл.слова (ненормовані):
розчини
--
абразиви
--
поверхневі явища
--
емульгатори
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Білай, Д. В.
Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? [Текст] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. -
№ 11
. - С. 10-11 : фот.
Рубрики:
Харчові продукти--Безпека--Якість
Кл.слова (ненормовані):
барвники
--
консерванти
--
загусники і стабілізатори
--
емульгатори
--
підсилювачі смаку
--
підсолоджувачі-розрихлювачі
--
пластик
--
підсумок
Анотація:
Про безпеку харчових продуктів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)