Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=енергетична цінність<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
Маевская, Т.
Оценка качества культивированного мелкого карпа Cyprinus carpio [Текст] / Т. Маевская, А. Виннов> // Тваринництво України. - 2013. -
№ 9
. - С. 20-24 : табл. - Библиогр.: с. 24
Рубрики:
Рибництво--Коропи
Наукові дослідження
Кл.слова (ненормовані):
м'язова тканина
--
хімічний склад
--
енергетична
цінність
--
амінокислотний скор
Анотація:
Вивчені розмірно-масові характеристики коропа звичайного. Представлені результати досліджень загального хімічного складу м'язової тканини коропа культивованого і природних популяцій. Виявлено відмінності в досліджуваних показниках цих риб. Досліджено фракційний склад білків сировини. Запропоновано дані амінокислотного складу білків і жирнокислотного складу ліпідів. Встановлено, що білки м'язової тканини коропа містять всі незамінні амінокислоти і є повноцінними. Жирнокислотний склад не відповідає еталонному співвідношенню жирних кислот ліпідів. Подано результати оцінювання біологічної цінності білків коропа звичайного.
Дод.точки доступу:
Виннов, А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Зберігання та контроль
якості кормів [Текст] / за матеріалами: "Виробництво, зберігання, використання кормів" [під ред. проф. В.Ф.Петриченка]> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 8
Рубрики:
Кормовиробництво--Зберігання кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
кислотність
--
енергетична
цінність
--
мінеральні корми
--
концентровані корми
Анотація:
Основними критеріями якості кормів є їх поживність, масова частка сухої речовини в кормі, її претравність, яка відображає енергетичну поживність корму та вміст у ньому перетравного протеїну. Оцінку кормів за якістю слід вважати як захід, що об'єднує інтереси виробників тваринницької та рослинницької продукції.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Околелова, Т. М.
Корма растительного происхождения [Текст] / Т. М. Околелова> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 11
. - С. 6-12 : ил. - Зміст: Кукуруза ; Рожь ; Тритикале ; Просо ; Сорго ; Соя ; Горох ; Бобы ; Люпин ; Вика ; Чина ; Нут. - Окончание в №12
Рубрики:
Кормові культури--Заготівля кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
енергетична
цінність
--
вміст протеїну
--
вміст каротину
--
калорійність сорго
--
активність уреази
--
соєві продукти
--
зерно люпину
Анотація:
Характеристика зерна кормовых культур. Эффективные способы повышения их питательности и антипитательные факторы некоторых их них. Указан процент допустимой вредной примеси в кормовом зерне.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Сторожик, Л. І.
Продуктивність сорго цукрового як джерела виробництва біопалива в сумісних посівах з іншими культурами [Текст] / Л. І. Сторожик> // Цукрові буряки. - 2016. -
№ 2
. - С. 7-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Зернові культури--Сорго--Вирощування
Біопаливо--Рослинна сировина--Сорго
Біоенергетика--Рослинна сировина
Кл.слова (ненормовані):
способи сівби
--
норми висіву насіння
--
енергетична
цінність
Анотація:
Наведені результати досліджень щодо впливу способів сівби, норми висіву насіння на продуктивність сорго цукрового різних гібридів. Обгрунтована доцільність вирощування сорго цукрового як біоенергетичної культури у сумісних посівах з маточниками буряків цукрових.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Гігієнічна оцінка нової
норми харчування військовослужбовців АТО [Текст] / В. Н. Корзун [та ін.]> // Довкілля та здоров'я. - 2017. -
№ 1
. - С. 38-41 : табл. - Бібліогр.: с. 40-41
УДК
613.2 : 613.67
Рубрики:
Харчування--Військовики--АТО
Кл.слова (ненормовані):
добовий польовий набір продуктів
--
харчова
цінність
--
енергетична
цінність
Анотація:
У роботі розроблено Технічні умови "Набори продуктів польові", на основі яких створена "Норма № 15 - добовий польовий набір продуктів", визначено харчову і енергетичну
цінність
продуктів. Використання добового польового набору (норми № 15) надасть можливість урізноманітнити харчування військових , які перебувають у зоні АТО та польових умовах.
Дод.точки доступу:
Корзун, В. Н.; Болохнова, Т. В.; Марченко, Д. О.; Старощук, В. Ф.; Яжло, В. С.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Фортифікація пшеничного хліба
інноваційними інгредієнтами рослинного походження [Текст] / Ж. Замай [та ін.]> // Технічні науки та технології. - 2021. -
№ 1
. - С. 135-144 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
664.66
Рубрики:
Хлібні вироби--Технології--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
інноваційний компонент
--
порошок броколі та цвітної капусти
--
цедра лимона
--
харчова
цінність
--
енергетична
цінність
Анотація:
У роботі представлена інноваційна розробка — хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною — порошком цвітної капусти. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну
цінність
збагачених продуктів.
Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Волкова, Раїса; Хребтань, Олена; Цибуля, Сергій
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)