Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=зберігання меду<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Чернышова, Евгения.
    Отбор и откачка меда в период главного взятка и после него [Текст] / Е. Чернышова // Тваринництво України. - 2013. - № 7/8. - С. 5-6 : ил.
Рубрики: Бджільництво
   Бджоли

   Мед

Кл.слова (ненормовані):
відбір меду -- зберігання меду -- пасічництво
Анотація: В разгар главного взятка, чтобы обеспечить пчел на зиму медом хорошего качества, необходимо отобрать у семей по 6-7 рамок с медом и хранить его до самой сборки гнезд на зиму.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    За яких умов найкраще зберігати мед [Текст] : технології, обладнання / підгот. В. М. Івченко // Пасіка. - 2016. - № 12. - С. 15-17 : рис. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Бджільництво--Мед--Зберігання
Кл.слова (ненормовані):
тара для меду -- зберігання меду -- стільниковий мед -- кристалізація меду
Анотація: Щоб зібрати мед, треба докласти чимало зусиль. Але це тільки половина роботи на шляху до використання меду, бо багатий урожай солодкої лагомини можна швидко втратити, неправильно зберігаючи цей продукт. Передусім, що ж треба знати пасічникові про посуд, у якому можна зберігати мед?


Дод.точки доступу:
Івченко, В. М. \підгот.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


   
    Декристалізатори меду: різновиди та як виготовити їх власноруч [Текст] // Пасіка. - 2017. - № 8. - С. 10-12 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Бджільництво--Продукти бджільництва--Мед
Кл.слова (ненормовані):
декристалізатор меду -- кристалізація меду -- зберігання меду
Анотація: Відомо, що оптимальна температура для кристалізації меду +14-24°С. Припинити кристалізацію меду можна, підтримуючи температуру у приміщенні, де зберігається мед на рівні +38-39°С. Але якщо вже мед закристалізувався, то можна розпустити його за допомогою декристалізатора.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)