Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=кулінарна обробка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Паламарек, Каріна.
    Використання розроблених овочевих паст із йодомівмісною сировиною в технології рулетів з овочевими начинками [Текст] / Каріна Паламарек // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 235-245 : рис. - Бібліогр.: с. 243
УДК
Рубрики: Кулінарія--Застосування--Йод
Кл.слова (ненормовані):
йодний дефіцит -- йододефіцит -- кулінарна обробка


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)