Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=ресторанне господарство<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
Трайно, В. М.
Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарства [Текст] / Трайно В. М.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. -
№ 4
. - С. 206-208 : табл. - Бібліогр.: с. 208
ББК
65.43
Рубрики:
Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне
господарство
--
послуги
--
споживач
--
поведінка споживача
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Безродна, С. М.
Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України [Текст] / С. М. Безродна> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. -
№ 3
. - С. 114-119 : табл. - Бібліогр.: с. 119
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--Якість продукції
Кл.слова (ненормовані):
якість
--
продукція
--
методичний підхід
--
стратегія
--
принципи
--
ресторанне
господарство
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Пасхавер, Б. Й.
Сучасний стан продовольчої безпеки [Текст] / Б. Й. Пасхавер> // Економіка АПК. - 2014. -
№ 4
. - С. 5-12 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
36
Рубрики:
Продовольчі ресурси--Формування--Україна
Домогосподарства--Аналіз споживання--Україна
Харчування--Диференціація вартості
Кл.слова (ненормовані):
валовий внутрішній продукт на одну особу
--
ресторанне
господарство
--
продовольче споживання
Анотація:
Висвітлено рекомендації щодо оцінки рівня продовольчої безпеки й можливостей його підвищення.
Знайти схожі
>
4.
П'ятницька, Галина
.
Глобальні тренди розвитку кейтерингу [Текст] / Галина П'ятницька, Олег Григоренко> // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. - 2019. -
№ 3
. - С. 51-68 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 64-68
УДК
640.45-043.86
Рубрики:
Громадське харчування--Кейтеринг--Дослідження--Україна--Європейський Союз (ЄС)
Кл.слова (ненормовані):
ринок
--
інновації
--
кейтерингові компанії
--
послуги
--
ресторанне
господарство
Анотація:
Проведено ідентифікацію трендів розвитку кейтерингу в Україні та інших країнах світу. Здійснено класифікацію та охарактеризовано різновиди кейтерингу. Визначено ключові чинники, що впливають на розвиток ринку кейтерингових послуг, та проаналізовано їх зміни у різних країнах світу.
Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Чміль, Ганна Леонідівна
.
Стратегічний аналіз діяльності підприємства індустрії гостинності : виклики COVID-19 [Текст] / Ганна Леонідівна Чміль> // Економіка.Фінанси.Право. - 2020. -
№ 8
. - С. 14-17. - Бібліогр. наприкінці ст.
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--Індустрія відпочинку і розваг--Пандемія--Коронавірус
Кл.слова (ненормовані):
стратегія
--
індустрія гостинності
--
ресторанне
господарство
--
життєвий цикл продукції
--
конкурентна перевага
Анотація:
У роботі розглянуто особливості визначення стратегій розвитку та діяльності підприємства індустрії гостинності. Побудовано SWOT-таблицю вибору базової стратегії для підприємства ресторанного господарства, що складається з трьох базових стратегій з відповідними заходами: А - стратегія нарощування виробництва; С - стратегія скорочення виробництва. Обгрунтовано, що за умов адаптаційного карантину ресторан повинен обрати стратегію С (за наявності можливостей) та С 12 (за існування тільки загроз).
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Бею, Тетяна
.
Особливості дистанційного практичного навчання зі спеціальності: 181 "Харчові технології" [Текст] / Тетяна Бею> //
Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у закладах фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи : матеріали III Всеукр. наук.-метод. конф. (м. Вінниця, 22-23 квіт. 2021 р.) / ДНУ "Ін-т модернізації змісту освіти" [та ін.]. - Вінниця : Рогальська І. О., 2021. -
Вип. 3 (8)
. - С. 356-359. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
377.36.091.315.7(477)(082)
Рубрики:
Дистанційне навчання--Інформаційні технологіі
Педтехнології--Дистанційне навчання
Технічні дисципліни--Методика викладання--Вищі навчальні заклади
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне
господарство
--
харчова галузь
--
професійна технічна освіта
--
форми навчання
--
інформаційно-комунікаційні технології
--
професійна компетентність
--
вніб 5
Дод.точки доступу:
Домінський, О. С. \ред.\; ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти"Департамент гуманітарної політики ОДА; Рада директорів коледжів і технікумів Вінницької області; Вінницький технічний коледж
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВЗ (1)
Вільні: ВЗ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)