Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ресторанне господарство<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Трайно, В. М.
    Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарства [Текст] / Трайно В. М. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 4 . - С. 206-208 : табл. - Бібліогр.: с. 208
ББК 65.43
Рубрики: Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- послуги -- споживач -- поведінка споживача

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Безродна, С. М.
    Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України [Текст] / С. М. Безродна // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 3. - С. 114-119 : табл. - Бібліогр.: с. 119
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Якість продукції
Кл.слова (ненормовані):
якість -- продукція -- методичний підхід -- стратегія -- принципи -- ресторанне господарство

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Пасхавер, Б. Й.
    Сучасний стан продовольчої безпеки [Текст] / Б. Й. Пасхавер // Економіка АПК. - 2014. - № 4. - С. 5-12 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36
Рубрики: Продовольчі ресурси--Формування--Україна
   Домогосподарства--Аналіз споживання--Україна

   Харчування--Диференціація вартості

Кл.слова (ненормовані):
валовий внутрішній продукт на одну особу -- ресторанне господарство -- продовольче споживання
Анотація: Висвітлено рекомендації щодо оцінки рівня продовольчої безпеки й можливостей його підвищення.


Знайти схожі

4.


    П'ятницька, Галина.
    Глобальні тренди розвитку кейтерингу [Текст] / Галина П'ятницька, Олег Григоренко // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. - 2019. - № 3. - С. 51-68 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 64-68
УДК
Рубрики: Громадське харчування--Кейтеринг--Дослідження--Україна--Європейський Союз (ЄС)
Кл.слова (ненормовані):
ринок -- інновації -- кейтерингові компанії -- послуги -- ресторанне господарство
Анотація: Проведено ідентифікацію трендів розвитку кейтерингу в Україні та інших країнах світу. Здійснено класифікацію та охарактеризовано різновиди кейтерингу. Визначено ключові чинники, що впливають на розвиток ринку кейтерингових послуг, та проаналізовано їх зміни у різних країнах світу.


Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Чміль, Ганна Леонідівна.
    Стратегічний аналіз діяльності підприємства індустрії гостинності : виклики COVID-19 [Текст] / Ганна Леонідівна Чміль // Економіка.Фінанси.Право. - 2020. - № 8. - С. 14-17. - Бібліогр. наприкінці ст.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Індустрія відпочинку і розваг--Пандемія--Коронавірус
Кл.слова (ненормовані):
стратегія -- індустрія гостинності -- ресторанне господарство -- життєвий цикл продукції -- конкурентна перевага
Анотація: У роботі розглянуто особливості визначення стратегій розвитку та діяльності підприємства індустрії гостинності. Побудовано SWOT-таблицю вибору базової стратегії для підприємства ресторанного господарства, що складається з трьох базових стратегій з відповідними заходами: А - стратегія нарощування виробництва; С - стратегія скорочення виробництва. Обгрунтовано, що за умов адаптаційного карантину ресторан повинен обрати стратегію С (за наявності можливостей) та С 12 (за існування тільки загроз).


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Бею, Тетяна.
    Особливості дистанційного практичного навчання зі спеціальності: 181 "Харчові технології" [Текст] / Тетяна Бею // Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у закладах фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи : матеріали III Всеукр. наук.-метод. конф. (м. Вінниця, 22-23 квіт. 2021 р.) / ДНУ "Ін-т модернізації змісту освіти" [та ін.]. - Вінниця : Рогальська І. О., 2021. - Вип. 3 (8). - С. 356-359. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Дистанційне навчання--Інформаційні технологіі
   Педтехнології--Дистанційне навчання

   Технічні дисципліни--Методика викладання--Вищі навчальні заклади

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- харчова галузь -- професійна технічна освіта -- форми навчання -- інформаційно-комунікаційні технології -- професійна компетентність -- вніб 5


Дод.точки доступу:
Домінський, О. С. \ред.\; ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти"Департамент гуманітарної політики ОДА; Рада директорів коледжів і технікумів Вінницької області; Вінницький технічний коледж

Є примірники у відділах: всього 1 : ВЗ (1)
Вільні: ВЗ (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)