Пошуковий запит: (<.>K=ресторанний бізнес<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7 |
>1.
|
Смирнов, І. Г. Логістика комерційного й соціального кейтерингу: міжнародний та український вимір [Текст] / І. Г. Смирнов> // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. - 2013. - № 5/6. - С. 5-11 : рис. - Бібліогр.: с. 11
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес Кл.слова (ненормовані): ресторанний бізнес -- кейтеринг
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>2.
|
Беседа, Я. Ресторанные практики [Текст] / Яна Беседа, Алена Гриневская> // Инвестгазета. - 2013. - № 28/29. - С. 30-38
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): ресторанний бізнес -- ресторатори
Дод.точки доступу: Гриневская, А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>3.
|
Ольшанська, О. В. Розвиток туризму як важливий складник державної регіональної політики України [Текст] / О. В. Ольшанська, К. Ф. Коценко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 12. - С. 158-162. - Бібліогр.: с. 162
Рубрики: Туристична індустрія Регіональна політика Туризм--Бізнес Кл.слова (ненормовані): ТУРИСТИЧНА ГАЛУЗЬ -- ГОТЕЛЬНИЙ БІЗНЕС -- РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Дод.точки доступу: Коценко, К. Ф. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Наврузов, Юрий. Менеджмент: между адом и раем [Текст] / Ю. Наврузов> // Компаньон : деловой еженедельный журнал. - 2016. - № 1. - С. 46-48
. - ISSN 1998-4359 Рубрики: Менеджмент Мотивація персоналу Комерційна діяльність Кл.слова (ненормовані): МАРКЕТОЛОГИ -- СТРЕСОВІ СИТУАЦІЇ -- РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Дод.точки доступу: Кириченко, Виктория Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Лівошко, Т. В. Планування витрат на організацію новорічних свят у ресторані [Текст] / Т. В. Лівошко> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2017. - № 6. - С. 74-78. - Бібліогр.: с. 77
. - ISSN 1814-1161 Рубрики: Новорічні св'ята--Ресторан--Планування витрат Кл.слова (ненормовані): ресторанний бізнес -- кейтеринг -- корпоративна культура
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
На Чернігівщині для військових і членів їхніх сімей тривають курси перепідготовки [Текст]> // Народна армія. - 2017. - 27 квіт. (№ 17). - С. 13
Рубрики: Курси перепідгоровки--Цивільні спеціальності--Військовослужбовці--Чернігів, місто (Україна) Міжнародна співпраця--Норвегія--Україна Кл.слова (ненормовані): комп'ютерний веб-дизайн -- готельний бізнес -- ресторанний бізнес Анотація: Курси перепідготовки за цивільними спеціальностями комп'ютерного веб-дизайну та готельно-ресторанного бізнесу за сприяння уряду Королівства Норвегія в Чернігові для українських військових.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>7.
|
Морохович, Василь. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Василь Морохович> // Науковий вісник Карпатського універститету імені Августина Волошина. - 2020. - № 2. - С. 185-189. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Конкурентоспроможність Економіка підприємства--Конкурентоспроможність Кл.слова (ненормовані): заклади ресторанного господарства -- ресторанний бізнес -- вплив управлінських чинників -- дизайн і концепція підприємства -- репутація закладу -- вніб 5 -- сервіс
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
|