Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=товстолобик<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Лебська, Т.
Харчова цінність коропа Cyprinus Carpio і
товстолобик
а Hypophtalmichthys spp осіннього вилову [Текст] / Т. Лебська, Н. Голембовська> // Техніка і технології АПК. - 2014. -
№ 5
. - С. 26-29. - Бібліогр.: с.29
ББК
47.2
Рубрики:
Рибництво--Короп дзеркальний,
товстолобик
білий--Осінній вилов--Харчова цінність
Анотація:
Наведено результати досліджень хімічного, жирнокислотного, амінокислотного та мінерального складу м'яса коропа та
товстолобик
а осіннього вилову.
Дод.точки доступу:
Голембовська, Н.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Голембовська, Н.
Використання коропа і
товстолобик
а у складі пресервів [Текст] / Н. Голембовська, Т. Лебська> // Тваринництво України. - 2016. -
№ 11/12
. - С. 38-43 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 43
УДК
664.8/.9
Рубрики:
Рибництво--Рибні продукти
Кл.слова (ненормовані):
прісноводна риба
--
короп
--
товстолобик
--
харчова цінність
--
пресерви
Анотація:
Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності прісноводних риб - коропа і
товстолобик
а. Показано доцільність використання цієї сировини, для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.
Дод.точки доступу:
Лебська, Т.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)