Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=фотометричний метод<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Панченко, Т. П.
Контроль якості плодових соків: визначення вмісту фосфористої кислоти та фосфіту алюмінію фотометричним
метод
ом [Текст] / Т. П. Панченко, О. Д. Чергіна, Г. К. Чеботько> // Карантин і захист рослин. - 2012. -
№ 6
. - С. 26-28 : табл. - Бібліогр.: с. 28
Рубрики:
Соки--Якість--Дослідження
Плодові культури
Кл.слова (ненормовані):
фотометричний
метод
--
визначення
--
неорганічна діюча речовина
--
фунгіцид
--
гігієнічні нормативи
Анотація:
Розроблено
метод
ику визначення фосфористої кислоти і фосфіту алюмінію, яка забезпечує виконання вимірювань масової концентрації діючих речовин в плодових соках в діапазоні концентрацій 0,05 - 1,00 мг/кг.
Метод
ика може бути використана для контролю якості плодової продукції на рівні гігієнічних нормативів.
Дод.точки доступу:
Чергіна, О. Д.; Чеботько, Г. К.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Визначення гістаміну у
рибі та рибопродуктах: валідація фотометричного
метод
у [Текст] / О. О. Харченко [та ін.]> // Довкілля та здоров'я. - 2021. -
№ 4
. - С. 58-61. - Бібліогр.: с. 61
Рубрики:
Гігієна харчування
Рибні продукти--Хіміко-технологічні процеси
Кл.слова (ненормовані):
декарбоксилювання
--
біогенний амін
--
фотометричний
метод
Анотація:
Одним із показників, що характеризує безпечність риби та рибних продуктів, є вміст гістаміну, який у великих концентраціях викликає ряд захворювань, що призводять навіть до летальних наслідків. Тому вибір або розробка простого та недорогого
метод
у визначення вмісту гістаміну у рибі та рибних продуктах є актуальною.
Дод.точки доступу:
Харченко, О. О.; Гуліч, М. П.; Ященко, О. В.; Моісеєнко, І. Є.; Любарська, Л. С.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)