Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчова цінність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.


   
    Сорти меду [Текст] // Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27. - Зміст: Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Рубрики: Бджільництво--Харчові продукти--Мед
Кл.слова (ненормовані):
сорти меду -- монофлерний мед -- поліфлерний мед -- стільниковий мед -- харчова цінність -- калорійність меду -- відцентрований мед -- кам'яний мед -- властивості бджолиного меду
Анотація: Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Кравченко, М. Ф.
    Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" [Текст] / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська, С. Д. Борук // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 200-205 : рис. - Бібліогр.: с. 205
Рубрики: Харчові продукти--Кондитерські вироби
Кл.слова (ненормовані):
властивості бісквітного тіста -- харчова цінність -- фізико-хімічні властивості бісквіта -- концентрація борошна -- в'язкість бісквітного тіста


Дод.точки доступу:
Романовська, О. Л.; Борук, С. Д.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Силка, І. М.
    Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних Сил України [Текст] / І. М. Силка // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 182-188 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутриціологія -- харчовий раціон -- нутриєнти -- харчова цінність -- збалансованість


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Заболотнов, Л. А.
    Бактериальная обсемененность и соматическиек клетки молока [Текст] / Л. А. Заболотнов // Ефективне тваринництво. - 2015. - № 7. - С. 46-49
Рубрики: Молоко--Якість--Бактеріальне забруднення
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність -- хімчний склад -- мікроелементи -- кормові фактори -- молочна продуктивність корів
Анотація: Виробництво якісного молока вимагає правильного використання доїльного обладнання, його своєчасного очищення та дезінфекції, дотримання всіх ланок технологічного процесу отримання й переробки молока.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Нездолій, А. О.
    Дослідження показників якості цукерок для людей їз статико-фізичними навантженнями [Текст] / А. О. Нездолій // Технічні науки та технології. - 2015. - № 2. - С. 237-241 : табл. - Бібліогр.: с. 241
Рубрики: Кондитерські вироби--Якість--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
органолептичні властивості -- макронутрієнти -- харчова цінність -- біологічна цінність


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


   
    Кокосы: максимум пользы от экзота [Текст] // Твое здоровье Единственная. - 2016. - № 6. - С. 66-67
Рубрики: Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
кокосовий горіх -- харчова цінність


Є примірники у відділах: всього 2 : ВА (1), ВДГН (1)
Вільні: ВА (1), ВДГН (1)


Знайти схожі

7.


    Постоленко, Людмила.
    Фундук у сад [Текст] / Л. Постоленко // Садівництво по-українськи. - 2017. - № 1. - С. 90 : табл.
Рубрики: Садівництво--Фундук
Кл.слова (ненормовані):
сорти -- вирощування -- харчова цінність


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


   
    Гігієнічна оцінка нової норми харчування військовослужбовців АТО [Текст] / В. Н. Корзун [та ін.] // Довкілля та здоров'я. - 2017. - № 1. - С. 38-41 : табл. - Бібліогр.: с. 40-41
УДК
Рубрики: Харчування--Військовики--АТО
Кл.слова (ненормовані):
добовий польовий набір продуктів -- харчова цінність -- енергетична цінність
Анотація: У роботі розроблено Технічні умови "Набори продуктів польові", на основі яких створена "Норма № 15 - добовий польовий набір продуктів", визначено харчову і енергетичну цінність продуктів. Використання добового польового набору (норми № 15) надасть можливість урізноманітнити харчування військових , які перебувають у зоні АТО та польових умовах.


Дод.точки доступу:
Корзун, В. Н.; Болохнова, Т. В.; Марченко, Д. О.; Старощук, В. Ф.; Яжло, В. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Голембовська, Н.
    Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Текст] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - № 11/12. - С. 38-43 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 43
УДК
Рубрики: Рибництво--Рибні продукти
Кл.слова (ненормовані):
прісноводна риба -- короп -- товстолобик -- харчова цінність -- пресерви
Анотація: Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності прісноводних риб - коропа і товстолобика. Показано доцільність використання цієї сировини, для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.


Дод.точки доступу:
Лебська, Т.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


   
    Розробка рецептури шоколадної пасти для харчування спортсменів [Текст] / С. В. Бочкарев [та ін.] // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2018. - № 1. - С. 70-76 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 74-75
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Спортсмени
   Кондитерські вироби--Харчування--Спортсмени

Кл.слова (ненормовані):
спортивне харчування -- білково-жировий композит -- олійна сировина -- органолептичні показники шоколадної пасти -- харчова цінність


Дод.точки доступу:
Бочкарев, С. В.; Кричковська, Л. В.; Трошин, О. Г.; Петік, І. П.; Бєлінська, А. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

11.


    Нестеренко, Наталія.
    Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць [Текст] / Наталія Нестеренко, Анастасія Іванюта, Костянтин Мостика // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 228-235 : табл. - Бібліогр.: с. 233
УДК
Рубрики: Гриби--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність -- якість -- теплова обробка


Дод.точки доступу:
Іванюта, Анастасія; Мостика, Костянтин

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

12.


    Іжевська, Орися.
    Млинці оздоровчої дії для закладів ресторанного господарства в умовах сучасності [Текст] / Орися Іжевська, Ірина Козяр, Ярина Косінова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 269-277 : табл. - Бібліогр.: с. 275-276
УДК
Рубрики: Оздоровчі продукти--Ресторанне господарство
Кл.слова (ненормовані):
амінокислотний скор -- хімічний склад -- харчова цінність


Дод.точки доступу:
Козяр, Ірина ; Косінова, Ярина

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

13.


   
    Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження [Текст] / Ж. Замай [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 135-144 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби--Технології--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
інноваційний компонент -- порошок броколі та цвітної капусти -- цедра лимона -- харчова цінність -- енергетична цінність
Анотація: У роботі представлена інноваційна розробка — хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною — порошком цвітної капусти. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів.


Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Волкова, Раїса; Хребтань, Олена; Цибуля, Сергій

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

14.


    Данилюк, Інна.
    Технологія млинців із плодово-овочевої сировини [Текст] / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 152-161 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Борошняні кулінарні вироби--Млинці--Технології--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
морквяний сік -- волоський горіх -- якість -- харчова цінність -- начинка -- млинці смажені -- органолептичні показники
Анотація: Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості.


Дод.точки доступу:
Струтинська, Любов

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

15.


    Романовська, Ольга.
    Комплексна оцінка якості бісквітів [Текст] / Ольга Романовська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2021. - № 4. - С. 121-127 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Бісквіти--Оцінка--Якість
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність -- функція Харрінгтона -- технологічний процес -- мінеральні елементи
Анотація: У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)