Пошуковий запит: (<.>K=харчова цінність<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15 |
>1.
|
Сорти меду [Текст]> // Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27. - Зміст: Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Рубрики: Бджільництво--Харчові продукти--Мед Кл.слова (ненормовані): сорти меду -- монофлерний мед -- поліфлерний мед -- стільниковий мед -- харчова цінність -- калорійність меду -- відцентрований мед -- кам'яний мед -- властивості бджолиного меду Анотація: Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>2.
|
Кравченко, М. Ф. Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" [Текст] / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська, С. Д. Борук> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 200-205 : рис. - Бібліогр.: с. 205
Рубрики: Харчові продукти--Кондитерські вироби Кл.слова (ненормовані): властивості бісквітного тіста -- харчова цінність -- фізико-хімічні властивості бісквіта -- концентрація борошна -- в'язкість бісквітного тіста
Дод.точки доступу: Романовська, О. Л.; Борук, С. Д. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>3.
|
Силка, І. М. Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних Сил України [Текст] / І. М. Силка> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 182-188 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Військовики--Харчування Кл.слова (ненормовані): нутриціологія -- харчовий раціон -- нутриєнти -- харчова цінність -- збалансованість
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Заболотнов, Л. А. Бактериальная обсемененность и соматическиек клетки молока [Текст] / Л. А. Заболотнов> // Ефективне тваринництво. - 2015. - № 7. - С. 46-49
Рубрики: Молоко--Якість--Бактеріальне забруднення Кл.слова (ненормовані): харчова цінність -- хімчний склад -- мікроелементи -- кормові фактори -- молочна продуктивність корів Анотація: Виробництво якісного молока вимагає правильного використання доїльного обладнання, його своєчасного очищення та дезінфекції, дотримання всіх ланок технологічного процесу отримання й переробки молока.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Нездолій, А. О. Дослідження показників якості цукерок для людей їз статико-фізичними навантженнями [Текст] / А. О. Нездолій> // Технічні науки та технології. - 2015. - № 2. - С. 237-241 : табл. - Бібліогр.: с. 241
Рубрики: Кондитерські вироби--Якість--Дослідження Кл.слова (ненормовані): органолептичні властивості -- макронутрієнти -- харчова цінність -- біологічна цінність
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
Кокосы: максимум пользы от экзота [Текст]> // Твое здоровье Единственная. - 2016. - № 6. - С. 66-67
Рубрики: Харчові продукти Кл.слова (ненормовані): кокосовий горіх -- харчова цінність
Є примірники у відділах:
всього 2 : ВА (1), ВДГН (1) Вільні: ВА (1), ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>7.
|
Постоленко, Людмила. Фундук у сад [Текст] / Л. Постоленко> // Садівництво по-українськи. - 2017. - № 1. - С. 90 : табл.
Рубрики: Садівництво--Фундук Кл.слова (ненормовані): сорти -- вирощування -- харчова цінність
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>8.
|
Гігієнічна оцінка нової норми харчування військовослужбовців АТО [Текст] / В. Н. Корзун [та ін.]> // Довкілля та здоров'я. - 2017. - № 1. - С. 38-41 : табл. - Бібліогр.: с. 40-41
Рубрики: Харчування--Військовики--АТО Кл.слова (ненормовані): добовий польовий набір продуктів -- харчова цінність -- енергетична цінність Анотація: У роботі розроблено Технічні умови "Набори продуктів польові", на основі яких створена "Норма № 15 - добовий польовий набір продуктів", визначено харчову і енергетичну цінність продуктів. Використання добового польового набору (норми № 15) надасть можливість урізноманітнити харчування військових , які перебувають у зоні АТО та польових умовах.
Дод.точки доступу: Корзун, В. Н.; Болохнова, Т. В.; Марченко, Д. О.; Старощук, В. Ф.; Яжло, В. С. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>9.
|
Голембовська, Н. Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Текст] / Н. Голембовська, Т. Лебська> // Тваринництво України. - 2016. - № 11/12. - С. 38-43 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 43
Рубрики: Рибництво--Рибні продукти Кл.слова (ненормовані): прісноводна риба -- короп -- товстолобик -- харчова цінність -- пресерви Анотація: Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності прісноводних риб - коропа і товстолобика. Показано доцільність використання цієї сировини, для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.
Дод.точки доступу: Лебська, Т. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>10.
|
Розробка рецептури шоколадної пасти для харчування спортсменів [Текст] / С. В. Бочкарев [та ін.]> // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2018. - № 1. - С. 70-76 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 74-75
Рубрики: Харчові продукти--Спортсмени Кондитерські вироби--Харчування--Спортсмени Кл.слова (ненормовані): спортивне харчування -- білково-жировий композит -- олійна сировина -- органолептичні показники шоколадної пасти -- харчова цінність
Дод.точки доступу: Бочкарев, С. В.; Кричковська, Л. В.; Трошин, О. Г.; Петік, І. П.; Бєлінська, А. П. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>11.
|
Нестеренко, Наталія. Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць [Текст] / Наталія Нестеренко, Анастасія Іванюта, Костянтин Мостика> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 228-235 : табл. - Бібліогр.: с. 233
Рубрики: Гриби--Заморожування Кл.слова (ненормовані): харчова цінність -- якість -- теплова обробка
Дод.точки доступу: Іванюта, Анастасія; Мостика, Костянтин Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>12.
|
Іжевська, Орися. Млинці оздоровчої дії для закладів ресторанного господарства в умовах сучасності [Текст] / Орися Іжевська, Ірина Козяр, Ярина Косінова> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 269-277 : табл. - Бібліогр.: с. 275-276
Рубрики: Оздоровчі продукти--Ресторанне господарство Кл.слова (ненормовані): амінокислотний скор -- хімічний склад -- харчова цінність
Дод.точки доступу: Козяр, Ірина ; Косінова, Ярина Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>13.
|
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження [Текст] / Ж. Замай [та ін.]> // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 135-144 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хлібні вироби--Технології--Інновації Кл.слова (ненормовані): інноваційний компонент -- порошок броколі та цвітної капусти -- цедра лимона -- харчова цінність -- енергетична цінність Анотація: У роботі представлена інноваційна розробка — хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною — порошком цвітної капусти. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів.
Дод.точки доступу: Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Волкова, Раїса; Хребтань, Олена; Цибуля, Сергій Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>14.
|
Данилюк, Інна. Технологія млинців із плодово-овочевої сировини [Текст] / Інна Данилюк, Любов Струтинська> // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 152-161 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Борошняні кулінарні вироби--Млинці--Технології--Дослідження Кл.слова (ненормовані): морквяний сік -- волоський горіх -- якість -- харчова цінність -- начинка -- млинці смажені -- органолептичні показники Анотація: Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості.
Дод.точки доступу: Струтинська, Любов Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>15.
|
Романовська, Ольга. Комплексна оцінка якості бісквітів [Текст] / Ольга Романовська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2021. - № 4. - С. 121-127 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127
Рубрики: Кондитерські вироби--Бісквіти--Оцінка--Якість Кл.слова (ненормовані): харчова цінність -- функція Харрінгтона -- технологічний процес -- мінеральні елементи Анотація: У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
|