Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=індустрія гостинності<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Эскалера, К. В.
    8 трендов в сегменте элитного потребления [Текст] / Карен Вейнер Эскалера // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2011. - № 4. - С. 34-37 : фото
ББК 65.43
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Готелі
Кл.слова (ненормовані):
індустрія гостинності -- конкуренція в готельному бізнесі -- контент-маркетинг

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Кучеренко, Е.
    Английский гостиничный бизнес готовится к Олимпиаде [Текст] / Евгения Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2011. - № 4. - С. 50-52 : фото
ББК 65.43
Рубрики: Готелі--Англія
Кл.слова (ненормовані):
британська готельна індустрія -- індустрія гостинності

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Чміль, Ганна Леонідівна.
    Стратегічний аналіз діяльності підприємства індустрії гостинності : виклики COVID-19 [Текст] / Ганна Леонідівна Чміль // Економіка.Фінанси.Право. - 2020. - № 8. - С. 14-17. - Бібліогр. наприкінці ст.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Індустрія відпочинку і розваг--Пандемія--Коронавірус
Кл.слова (ненормовані):
стратегія -- індустрія гостинності -- ресторанне господарство -- життєвий цикл продукції -- конкурентна перевага
Анотація: У роботі розглянуто особливості визначення стратегій розвитку та діяльності підприємства індустрії гостинності. Побудовано SWOT-таблицю вибору базової стратегії для підприємства ресторанного господарства, що складається з трьох базових стратегій з відповідними заходами: А - стратегія нарощування виробництва; С - стратегія скорочення виробництва. Обгрунтовано, що за умов адаптаційного карантину ресторан повинен обрати стратегію С (за наявності можливостей) та С 12 (за існування тільки загроз).


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)