Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Військовики -- Харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.


    Українець, А. І.
    Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців [Текст] / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 209-215. - Бібліогр.: с. 215
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутрітивні потреби -- біокомпоненти -- екстремальні умови -- життєзабезпечення


Дод.точки доступу:
Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Дейниченко, Л. Г.
    Аналіз фактичного добового раціону військовослужбовців Збройних Сил України [Текст] / Л. Г. Дейниченко, К. Г. Ренке // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 211-218 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 217
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
харчування військовослужбовців -- сухий пайок -- збалансоване харчування -- нормативні документи -- незбалансованість


Дод.точки доступу:
Ренке, К. Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Силка, І. М.
    Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних Сил України [Текст] / І. М. Силка // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 182-188 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутриціологія -- харчовий раціон -- нутриєнти -- харчова цінність -- збалансованість


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Гойко, І. Ю.
    Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців [Текст] / І. Ю. Гойко, Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 197-203 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутрієнти -- білки -- плавлені сири -- екстремальні умови -- білкові збагачувачі


Дод.точки доступу:
Сімахіна, Г. О.; Стеценко, Н. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Депутат, Ю. М.
    Харчування військовослужбовців збройних сил України у зоні проведення операції об'єднаних сил: реалії та необхідність подальших змін [Текст] / Ю. М. Депутат, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров'я. - 2019. - № 1. - С. 23-28 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 27-28
УДК
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
соціологічне опитування -- норма № 1 загальновійськова -- оцінка організації та якості харчування -- режим приймання їжі -- відчуччя ситості
Анотація: Отримані результати свідчать про необхідність подальшого удосконалення організації продовольчого забезпечення військовослужбовців ЗС України, передусім у зоні ООС, що можливо здійснити лише за умови цілковитої підтримки, контролю та гарантування державою в особі Міністерства оборони України виконання усіх запропонованих заходів щодо запровадження нової системи харчування.


Дод.точки доступу:
Гуліч, М. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)