Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Економіка підприємства -- Виробничий потенціал<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Маслак, О. І.
Основні етапи оцінювання стратегічного
потенціал
у
підприємства
[Текст] / О. І. Маслак, Л. А. Квятковська> // Регіональна
економіка
. - 2012. -
№ 1
. - С. 91-97 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.29
Рубрики:
Менеджмент--Стратегічний
Економіка
підприємства
--Конкурентоспроможність
Економіка
підприємства
--
Виробничий
потенціал
Кл.слова (ненормовані):
Стратегічний набір
--
Компетенції
--
Синергія
--
Конкуренція
Анотація:
Розглянуто основні формування та оцінювання стратегічного
потенціал
у
підприємства
в умовах нестабільності з метою підвищення рівня обґрунтованості управлінських рішень.
Дод.точки доступу:
Квятковська, Л. А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Рябоконь, В. П.
Формування та використання виробничого
потенціал
у м'ясопереробних підприємств [Текст] / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова> //
Економіка
АПК. - 2013. -
№ 6
. - С. 21-27 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
69.9(4Укр)29
Рубрики:
Економіка
підприємства
--
Виробничий
потенціал
Харчова промисловість--М'ясопереробна галузь
Регіональна
економіка
--Луганська область
Кл.слова (ненормовані):
виробництво сировини
--
переробка
--
реалізація на ринку
--
ПАТ "Луганський м'ясокомбінат"
Анотація:
Розкрито теоретичні та практичні засади формування й використання виробничого
потенціал
у м'ясопереробних підприємств, а також окреслено особливості їх функціонування в умовах трансформаційної економіки.
Дод.точки доступу:
Шаповалова, Ю. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)