Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Зберігання продукції -- М'ясо птиці -- Соління<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Усатенко, Н. Ф.
Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу
соління
сировини з м'яса
птиці
[Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук> // Вісник аграрної науки. - 2011. -
№ 8
. - С. 57-59. - Бібліогр.: с. 59 (3 назви)
Рубрики:
Зберігання
продукції
--М'
ясо
птиці
--
Соління
Анотація:
Експериментальними дослідженнями доведено інтенсифікуючий вплив бактеріального препарату ЛРР на тривалість процесу
соління
сировини з м'яса
птиці
. Встановлено емпіричні залежності показника активності води, вмісту вологи і солі в сировині від глибини вакууму в обладнанні та кількості солі в інгредієнтній засолювальній суміші.
Дод.точки доступу:
Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук, О.М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)