Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Регіональна економіка -- Луганська область<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Рябоконь, В. П.
Формування та використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств [Текст] / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова> //
Економіка
АПК. - 2013. -
№ 6
. - С. 21-27 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
69.9(4Укр)29
Рубрики:
Економіка
підприємства--Виробничий потенціал
Харчова промисловість--М'ясопереробна галузь
Регіональна
економіка
--
Луганська
область
Кл.слова (ненормовані):
виробництво сировини
--
переробка
--
реалізація на ринку
--
ПАТ "Луганський м'ясокомбінат"
Анотація:
Розкрито теоретичні та практичні засади формування й використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств, а також окреслено особливості їх функціонування в умовах трансформаційної економіки.
Дод.точки доступу:
Шаповалова, Ю. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Чеботарьов, Є. В.
Методичні забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області [Текст] / Є. В. Чеботарьов> //
Регіональна
економіка
. - 2013. -
№ 2
. - С. 203-210 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Харчова промисловість--М'ясопереробна галузь
Маркетинг промисловий--Цільовий ринок
Регіональна
економіка
--
Луганська
область
Кл.слова (ненормовані):
регіон
--
споживачі
--
опитування
Анотація:
Класифіковано основні риси ринку м'ясопродуктів Луганської області та обґрунтовано методичні аспекти маркетингового дослідження: визначення методу опитування покупців; формулювання питань та варіантів відповідей; розрахунок обсягу вибіркової сукупності.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Рябоконь, В. П.
Оптимізація ризикованості виробничого плану сільськогосподарського підприємства [Текст] / В. П. Рябоконь, Д. В. Колесніков> //
Економіка
АПК. - 2014. -
№ 4
. - С. 43-47 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.32
Рубрики:
Сільськогосподарські підприємства--Виробничий потенціал
Економіка
сільського господарства--Аграрне виробництво
Регіональна
економіка
--
Луганська
область
Кл.слова (ненормовані):
вірогідність
--
очікуваний рівень прибутку
--
виробничий план
Анотація:
Висвітлено методику оптимізації ризикованості виробничого плану сільськогосподарського підприємства через урахування фактора мінливості окремих виробничих показників.
Дод.точки доступу:
Колесніков, Д. В.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)