Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Рибні продукти -- Хіміко-технологічні процеси<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Кравченко, Михайло
.
Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської [Текст] / М. Кравченко, С. Шаповал, І. Данилюк> // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. -
№ 1
. - С. 131-139 : табл. - Бібліогр.: с. 137-139
УДК
664.8.047:664.959
Рубрики:
Рибні
продукти
--
Хіміко
-
технологічні
процеси
Кл.слова (ненормовані):
рибна січена маса
--
масообмін
--
регідратація
Дод.точки доступу:
Шаповал, Світлана; Данилюк, Інна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Визначення гістаміну у
рибі та рибопродуктах: валідація фотометричного методу [Текст] / О. О. Харченко [та ін.]> // Довкілля та здоров'я. - 2021. -
№ 4
. - С. 58-61. - Бібліогр.: с. 61
Рубрики:
Гігієна харчування
Рибні
продукти
--
Хіміко
-
технологічні
процеси
Кл.слова (ненормовані):
декарбоксилювання
--
біогенний амін
--
фотометричний метод
Анотація:
Одним із показників, що характеризує безпечність риби та рибних продуктів, є вміст гістаміну, який у великих концентраціях викликає ряд захворювань, що призводять навіть до летальних наслідків. Тому вибір або розробка простого та недорогого методу визначення вмісту гістаміну у рибі та рибних продуктах є актуальною.
Дод.точки доступу:
Харченко, О. О.; Гуліч, М. П.; Ященко, О. В.; Моісеєнко, І. Є.; Любарська, Л. С.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)