Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Харчова промисловість -- М'ясне виробництво<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Бережняк, В. А.
    Наукові аспекти обліку витрат на м'ясопереробних підприємствах [Текст] / В. А. Бережняк // Економіка АПК. - 2011. - № 3. - С. 63-69 : табл. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Харчова промисловість--М'ясне виробництво
   Промислові підприємства--Витрати

   Бухгалтерський облік--Вартісна оцінка

Кл.слова (ненормовані):
М'ясна продукція -- М'ясокомбінат -- М'ясо-жирове виробництво
Анотація: Розглянуто аспекти обліку витрат виробництва на бойнях, в яких відсутня комплексна переробка худоби. Запропоновано виділити центри відповідальності з метою конкретизації аналізу та посилення контролю за виходом м'яса й супутньої продукції відповідно до норм.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН - Б.ц. (вільний)

Знайти схожі

2.


    Богданюк, О. В.
    Основні напрями розвитку м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / О. В. Богданюк, І. В. Шовкова // Економіка АПК. - 2012. - № 5. - С. 44-47 : рис. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.306.7
Рубрики: Тваринництво--М'ясне скотарство--Україна
   М'ясопродуктовий підкомплекс--Державна підтримка--Україна, 2007-2010 рр.

   Харчова промисловість--М'ясне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
Продовольча безпека -- Виробництво яловичини -- Велика рогата худоба
Анотація: Визначено особливості розвитку і функціонування м'ясопродуктового підкомплексу АПК України. Запропоновано пріоритети та шляхи подальшого його розвитку.


Дод.точки доступу:
Шовкова, І. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Мазуренко, О. В.
    Управління інноваційною діяльністю в підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / О. В. Мазуренко // Економіка АПК. - 2012. - № 5. - С. 144-147. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.306.7
Рубрики: Харчова промисловість--М'ясне виробництво
   Промислові підприємства--Інноваційний розвиток

Кл.слова (ненормовані):
Інвестиційні рішення -- Планування інноваційної діяльності -- Модернізація економіки
Анотація: Досліджено організаційно-економічні аспекти формування та розвитку системи управління інноваційною діяльністю в підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Саблук, П. Т.
    Тенденції розвитку виробництва м'яса та торгівлі ним у країнах Євросоюзу на початку ХХІ століття [Текст] / П. Т. Саблук // Економіка АПК. - 2012. - № 11. - С. 123-127 : табл. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.30
Рубрики: Економіка Європейського Союзу--Харчова промисловість
   Зовнішньоекономічна діяльність--Міжнародна торгівля

   Харчова промисловість--М'ясне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
Яловичина -- Експорт м'яса -- Свинина
Анотація: Досліджено тенденції розвитку виробництва м'яса в цілому та окремих його видів, а також торгівлі ним країнами ЄС з початку поточного століття. Проаналізовано зміни експорту-імпорту м'яса між "старими" (ЄС-15) і "новими" членами ЄС.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Шаран, П. І.
    Шляхи інтенсифікації спеціалізованого м'ясного скотарства [Текст] / П. І. Шаран // Економіка АПК. - 2013. - № 2. - С. 26-32. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.306.7
Рубрики: Тваринництво--М'ясне--Виробництво--Україна
   Харчова промисловість--М'ясне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
М'ясна худоба -- Племінне поголів'я -- Продуктивність
Анотація: Проаналізовано особливості прояву інтерсифікації спеціалізованого м'ясного скотарства в нових соціально-економічних умовах, окреслено системні напрями практичних заходів щодо прибуткового ведення галузі.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Копитець, Н. Г.
    Сучасний стан та тенденції ринку м'яса [Текст] / Н. Г. Копитець, В. М. Волошин // Економіка АПК. - 2020. - № 6. - С. 59-67 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ринок м'яса в Україні --Експорт--Імпорт
   Харчова промисловість--М'ясне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
ринок м'яса -- баланс -- виробництво -- поголів'я худоби та птиці -- експорт-імпорт -- споживання
Анотація: Мета мтатті - проаналізувати сучасний стан ринку м'яса в Україні та виявити тенденції його розвитку. Аналітичні матеріали спираються на актуальні офіційні статистичні дані, завдяки чому можуть використовуватися при розв'язанні проблем розвитку ринку м'яса. Результати досліджень будуть корисними для всіх учасників ринку свинини.


Дод.точки доступу:
Волошин, В. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)