Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Харчова промисловість -- Молокопереробна галузь -- Конкурентоспроможність<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Барилович, О. М.
.
Застосування DEA-аналізу в конкурентному бенчмаркінгу на прикладі молокопереробних підприємств [Текст] / О. М. Барилович> // Економіка АПК. - 2012. -
№ 5
. - С. 102-105 : табл. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Економіка підприємства--Бенчмаркінг
Харчова
промисловість
--
Молокопереробна
галузь
--
Конкурентоспроможність
Кл.слова (ненормовані):
Планування
--
Технічна ефективність
--
Бенчмаркінгові заходи
Анотація:
Запропоновано використання методу DEA під час проведення конкурентного бенчмаркінгу, визначено можливості його застосування на прикладі молокопереробних підприємств.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Чугаєвська, С. В.
Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції [Текст] / С. В. Чугаєвська> // Регіональна економіка. - 2013. -
№ 2
. - С. 211-218 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Харчова
промисловість
--
Молокопереробна
галузь
--
Конкурентоспроможність
Маркетинг--
Конкурентоспроможність
Економіка підприємства--Основні засоби
Кл.слова (ненормовані):
система показників
--
ціна споживання
--
витрати споживача
Анотація:
Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)