Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Хлібопекарське виробництво -- Технологія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Генов, А.
    Хліб на хмелю : Користуеться підвищеним попитом у споживачів, він смачний, корисний, ме приемний аромат свіжоі випічки / А. Генов // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 3. - С. 5
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія
   Харчові добавки--Хміль

Анотація: Хміль,що входить до композицїї,- лікарська рослина з протизапальною, болезаспокійливою, антиалергійною та бактерицидною дією. З додаванням його до хліба активізується процес приготування закваски й тіста, готові вироби мають приємний аромат здорового хліба.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)