Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>U=664.64.016.8<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Данилюк, Інна.
    Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці [Текст] / Інна Данилюк // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 228-234 : табл. - Бібліогр.: с. 232-233 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Борошно--Технологія виробництва тіста--Зерно пшениці
Кл.слова (ненормовані):
смакові якості -- добавки -- композитні суміші -- мінеральні речовини
Анотація: Покращити харчову та біологічну цінність борошняних кулінарних виробів з прісного тіста можливо завдяки моделюванню багатокомпонентного складу композитних сумішей для його виробництва. Дані дослідження дозволили встановити раціональну концентрацію добавок у композитній суміші для прісного тіста 6:1:3. Розроблена композитна суміш за хімічним складом характнризується покращеним вмістом нутрієнтів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)