Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Данилюк, Інна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Кравченко, Михайло
.
Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської [Текст] / М. Кравченко, С. Шаповал, І.
Данилюк
> // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. -
№ 1
. - С. 131-139 : табл. - Бібліогр.: с. 137-139
УДК
664.8.047:664.959
Рубрики:
Рибні продукти--Хіміко-технологічні процеси
Кл.слова (ненормовані):
рибна січена маса
--
масообмін
--
регідратація
Дод.точки доступу:
Шаповал, Світлана;
Данилюк
,
Інна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Данилюк
,
Інна
.
Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці [Текст] /
Інна
Данилюк
> // Технічні науки та технології. - 2017. -
№ 4
. - С. 228-234 : табл. - Бібліогр.: с. 232-233 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.64.016.8
DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-228-234
Рубрики:
Борошно--Технологія виробництва тіста--Зерно пшениці
Кл.слова (ненормовані):
смакові якості
--
добавки
--
композитні суміші
--
мінеральні речовини
Анотація:
Покращити харчову та біологічну цінність борошняних кулінарних виробів з прісного тіста можливо завдяки моделюванню багатокомпонентного складу композитних сумішей для його виробництва. Дані дослідження дозволили встановити раціональну концентрацію добавок у композитній суміші для прісного тіста 6:1:3. Розроблена композитна суміш за хімічним складом характнризується покращеним вмістом нутрієнтів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Данилюк
,
Інна
.
Технологія млинців із плодово-овочевої сировини [Текст] /
Інна
Данилюк
, Любов Струтинська> // Технічні науки та технології. - 2021. -
№ 1
. - С. 152-161 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
664.682.9
Рубрики:
Борошняні кулінарні вироби--Млинці--Технології--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
морквяний сік
--
волоський горіх
--
якість
--
харчова цінність
--
начинка
--
млинці смажені
--
органолептичні показники
Анотація:
Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості.
Дод.точки доступу:
Струтинська, Любов
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)