Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Гущин, В. В.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 74/Г 98
Автор(и)
: Гущин В.В.
Назва
: К вопросу о современном состоянии автономии вузов в России
Місце публікування
: Alma mater (вестник высшей школы). - Москва: Российский университет дружбы народов, 2010. - N 1. - С. 8-13. - ISSN 0321-0383 (Шифр A035210/2010/1). - ISSN 0321-0383
ББК
: 74
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): ібв--вищі навчальні заклади--автономія
Примірники
:ВДГН(1)
Вільні
: ВДГН(1)
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 36.92
Автор(и)
: Гущин В. В.
Назва
: Прослеживаемость при производстве птицепродуктов: для чего это нужно?
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2012. - № 1. - С. 8-11 (Шифр Е258059/2012/1)
ББК
: 36.92
Предметні рубрики:
Птахопродукти-- Яйця-- М'ясо
Харчові продукти-- Контроль-- Якість
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): переробка м'яса птиці--контроль харчових продуктів--система прослідковування
Анотація:
Обеспокоенность безопасностью потребительских свойств продуктов питания, возможно, никогда еще не была настолько высокой, как в настоящее время. Существенные негативные события в сфере производства продуктов питания (появление на рынке мяса говядины, пораженной прионами, обнаружение диоксинов в кормах для кур и сальмонелл - в мясе животных и птицы, случаи гриппа птиц) породили у потребителей сомнения и недоверие к продуктам, поставляемым на рынок.
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)