Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Заморська, Ірина$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.851:634.75
Автор(и) : Заморська, Ірина
Назва : Вміст токсичних елементів в ягодах суниці садової та продуктах переробки з них
Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2017. - № 4. - С. 189-194: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2017/4). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 192-193
УДК : 664.851:634.75 + DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-189-194
Предметні рубрики: Суниця-- Переробка плодів і ягід-- Токсичні речовини
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова промисловість--кадмій--свинець--ртуть
Анотація: У харчовій промисловості існує проблема хімічного забруднення сировини та харчової продукції, що зумовлено діяльністю людини та неналежною сільськогосподарською практикою. Досліджено вміст токсичних елементів у свіжих, заморожених ягодах суниці садової та продуктах їх переробки.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Заморська, Ірина
Назва : Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 192
УДК : 664.851:634.75 + DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-188-194
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Концентрати-- Суниця
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад--напівфабрикати--мінеральні речовини--аскорбінова кислота
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.851:634.75
Автор(и) : Заморська, Ірина
Назва : Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 2. - С. 216-221: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/2)
Примітки : Бібліогр.: с. 219
УДК : 664.851:634.75
Предметні рубрики: Ягоди-- Вирощування-- Суниця
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заморожування--середня маса--аскорбінова кислота
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)